EUROLEAGUE

Kάρι: "Δεν υπάρχουν εγώ στον Παναθηναϊκό"

Kάρι: "Δεν υπάρχουν εγώ στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Χαρούμενος που βοήθησε, αλλά και συγκρατημένος ο Ραμέλ Κάρι ξεκαθαρίζει στο Euroleague Greece ότι σημασία έχει μόνο η πρόκριση στο TOP-16... Τι είπε για τους τραυματισμούς που "είναι προτιμότερο να έρχονται τώρα παρά όταν θα κρίνονται τα πάντα" και τον κόσμο που "είναι ο καλύτερος στην Ευρώπη"! (vid)

Από τα 5.47'' που αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα, ο Ραμέλ Κάρι ανέβηκε στα 20.14'' κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο 33χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα του να φτάσει στην τελική επικράτηση που της χάρισε και την πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague, όντας πρώτος σκόρερ με 16 πόντους.

Ωστόσο, μιλώντας στο Euroleague Greece κρατάει χαμηλούς τόνους και υποστηρίζει πως σημασία δεν έχει αν θα σκοράρει ο ένας ή ο άλλος παίκτης, αλλά να νικάει ο Παναθηναϊκός και να γίνεται καλύτερος όσο θα περνάει ο καιρός...

"Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι όπως συνήθως στην Ευρωλίγκα. Δυστυχώς υποφέρουμε από τους τραυματισμούς και απόψε είχαμε έναν ακόμα, ελπίζω ότι δεν θα είναι ιδιαίτερα σοβαρός", ήταν το αρχικό σχόλιο του Αμερικανού άσου ο οποίος έσπευσε να συνεχίσει:

"Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε και αυτό έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Κάναμε αυτό που κάνει η ομάδα κάθε χρόνο. Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στα επόμενα δύο παιχνίδια, τα οποία θέλουμε να νικήσουμε προκειμένου να πάρουμε μία καλύτερη θέση στον όμιλο. Κάναμε πάντως μία καλή προσπάθεια και στο τέλος νικήσαμε".

Τον ρωτήσαμε τι άλλαξε στην απόδοση του Παναθηναϊκού στο δ' δεκάλεπτο κι έφτασε στην τελική επικράτηση και εκείνος αναφέρθηκε σε ένα "πρόβλημα" που αντιμετωπίζει η ομάδα του:

"Άλλο ένα θέμα (εκτός από τους τραυματισμούς) που πρέπει να διαχειριστούμε τη φετινή σεζόν είναι ότι σε κάθε παιχνίδι τα δύο πρώτα δεκάλεπτα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο, δεν μπαίνουμε στον αγώνα όσο καλά θέλουμε να μπούμε και έτσι υποχρεωνόμαστε να κυνηγάμε στο σκορ και στο β' δεκάλεπτο.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία πολύ σκληρή ομάδα, έχει σκληρούς παίκτες στα γκαρντ. Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι, άλλωστε παίζουμε στην Ευρωλίγκα. Μείναμε ενωμένοι μέχρι το τέλος κι έτσι καταφέραμε να φτάσουμε σε μία πολύ σημαντική νίκη.

"Δεν υπάρχουν εγώ στην ομάδα"

Για την καλή του απόδοση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα που βοήθησε σημαντικά τον Παναθηναϊκό δεν είχε πολλά να μας πει: "Πάνω απ' όλους είναι η ομάδα. Βγήκαν κάποια σουτ, έτυχε τα πήρα εγώ. Μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε άλλος στη θέση μου. Δεν έχουμε το "εγώ" σ' αυτή την ομάδα. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει.

Κάποιες φορές θα πάρεις τα σουτ, κάποιες άλλες όχι. Σημασία έχει όταν είσαι στο παρκέ να βοηθάς την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν μία καλή απόδοση και τίποτα άλλο. Είμαι εδώ, θέλω να βοηθάω την ομάδα με κάθε τρόπο".

"Εδώ και κόντρα στη Μακάμπι"

Ο Ραμέλ Κάρι έδωσε το σύνθημα για νίκη και στα επόμενα παιχνίδια προκειμένου ο Παναθηναϊκός να καταλάβει την καλύτερη δυνατή θέση στον όμιλο του, ενώ ζήτησε δυναμικό παρών από τον κόσμο και κόντρα στη Μακ άμπι.

"Είναι οι καλύτεροι οπαδοί στην Ευρώπη κατά τη γνώμη μου. Είναι φοβερό να έρχεσαι να παίζεις μπροστά τους. Σου δίνουν ενέργεια. Και οι αντίπαλοι πάντως νομίζω ότι αρέσκονται σε αυτή την ατμόσφαιρα. Τους δίνει κίνητρο. Μας βοηθάνε και τους θέλουμε εδώ και στο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι", σχολίασε ο Αμερικανός για τον κόσμο που έδωσε ενέργεια στους "πράσινους" στο δ' δεκάλεπτο με τη φωνή του.

Όσο για τους τραυματισμούς είχε μία διαφορετική προσέγγιση, να μοιραστεί μαζί μας: "Η ομάδα έχει κάποια προβλήματα με τους τραυματισμούς, καθώς αυτό δεν μας αφήνει να βρούμε ρυθμό. Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο που έχουμε τώρα τους τραυματισμούς, παρά να τους έχουμε στη συνέχεια.

Όσο θα περνάει η σεζόν θα χρειάζεται να είμαστε και καλύτεροι, οπότε για μένα είναι καλύτερα να αντιμετωπίσουμε κάποιες ατυχίες τώρα, παρά όταν θα κρίνονται τα πάντα, όταν και θα θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό φίνις".

TAGS EUROLEAGUE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ