ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπούρης: "Χάσαμε τον πατέρα μας"

Καμπούρης: "Χάσαμε τον πατέρα μας"

Το μήνυμα του Αργύρη Καμπούρη για τον χαμό του Κώστα Πολίτη και η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού.

Συντετριμμένος για τον θάνατο του Κώστα Πολίτη δήλωσε ο Αργύρης Καμπούρης στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (18/6) ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού. " Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Χάσαμε τον πατέρα μας!", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Αρτζι", που υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της εθνικής ανδρών υπό τις οδηγίες του "Ευρω-κόουτς".

Αναλυτικά η δήλωση του Αργύρη Καμπούρη:

" Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Χάσαμε τον πατέρα μας! Ήταν ο προπονητής που έδινε ευκαιρίες σε όλα τα νεαρά παιδιά. Έδωσε την ευκαιρία και σε εμένα κι έτσι πορευτήκαμε σχεδόν 10 χρόνια μαζί στην εθνική ομάδα. Καταφέραμε να φέρουμε στην Ελλάδα όλες αυτές τις επιτυχίες.

Ο Κώστας Πολίτης υπήρξε μία τεράστια προσωπικότητα. Ήξερε να φτιάχνει την ομάδα, όλοι ήμασταν ίσοι. Ενέπνεε σεβασμό. Κανείς δεν αργούσε ούτε ένα λεπτό στα ραντεβού. Θα μπορούσαμε να μιλάμε ώρες για τον Κώστα Πολίτη, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Τα λόγια δύσκολα βγαίνουν τώρα για τον άνθρωπο Πολίτη. Έγινε φτωχότερο το μπάσκετ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού εκφράζει την οδύνη του για το θάνατο του προπονητή που χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα. «Αντίο Κώστα Πολίτη! Αντίο Ευρωκόουτς! Σε ευχαριστούμε για όλα!".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ