ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Kαλύτερος... και πάλι

Kαλύτερος... και πάλι
διαμαντιδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη από το eurobasket.com

Στην ψηφοφορία που συμμετείχαν μπασκετικοί συντάκτες απ' όλοι την Ευρώπη ο Διαμαντίδης βρέθηκε και στην καλύτερη πεντάδα, όπως και ο Θοδωρής Παπαλουκάς μαζί με τους Ραμούνας Σισκάουσκας, Ματίας Σμόντις, Λουίς Σκόλα.
Στη δεύτερη πεντάδα ψηφίστηκαν οι Τζέι Αρ Χόλντεν, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Τράιαν Λάνγκτον, Μάικ Μπατίστ και Νίκολα Βούιτσιτς.

Aπό κει και πέρα καλύτερος πλέι μέικερ αναδείχτηκε και πάλι ο Διαμαντίδης, σούτινγκ γκαρντ ο Παπαλουκάς, σμολ φόργουορντ ο Μάικ Μπατίστ, πάουερ φόργουορντ ο Λουίς Σκόλα και σέντερ ο Νίκολα Βούιτσιτς.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού πήρε ακόμα μία διάκριση καθώς βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα Ευρωπαίων παικτών οι οποίοι ομώς αγωνίζονται στο ΝΒΑ και είναι οι Τόνι Πάρκερ, Αντρέι Κιριλένκο, Ντιρκ Νοβίτσκι και Πο Γκασόλ.

Στη δεύτερη πεντάδα ψηφίστηκαν οι Καλντερόν, Ναβάρο, Τζινόμπιλι, Σισκάουσκας, Ιλγκάουσκας

Oι Αρβιντας Ματσιγιάουσκας, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Ντανιέλ Σαντιάγκο, Τζέρεμάια Μάσεϊ, Ζόραν Πλάνινιτς, Μίλαν Γκούροβιτς, Μάικλ Ράιτ, Λούμπος Μπάρτον και Πέπε Σάντσεθ πήραν τιμητική διάκριση.

Oμπράντοβιτς: "Στον Παναθηναϊκό δουλεύω όπως θέλω"


Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "Παναθηναϊκό τριφύλλι" και μίλησε για την παρουσία του στον πάγκο των Πρωταθλητών Ευρώπης. " Πλέον, ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου και η Αθήνα ότι και το Βελιγράδι. Έχω την δυνατότητα και την άνεση να δουλέψω όπως θέλω", ανέφερε ο τεχνικός των "πρασίνων" και συνέχισε τονίζοντας ότι θέλει και άλλους τίτλους όπως και οι παίκτες του.

" Πιο δύσκολο από το να πετύχεις κάτι μεγάλο, είναι να το επαναλάβεις. Είναι αλήθεια ότι ο πεινασμένος έχει το πλεονέκτημα. Έχουμε παίκτες που μολονότι έχουν κατακτήσει πολλούς τίτλους στη ζωή τους, απολαμβάνουν να νικούν".

Ο Ζοτς μιλώντας για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού Φραγκίσκο Αλβέρτη ανέφερε: " Ο Αλβέρτης είναι ηγέτης. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον Παναθηναϊκό χωρίς αυτόν. Είχαμε στον πρώτο χρόνο διαφωνία μαζί του. Μιλήσαμε όμως, και βρήκαμε τη λύση".

"Σημαντικός ο αγώνας με την ΑΕΚ"


Ο Ομπράντοβιτς αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ σχολίασε: " Είναι το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσουμε στον χρόνο που φεύγει και όπως κάθε ματς της Ελληνικής Λίγκας, έτσι και αυτό με την ΑΕΚ είναι σημαντικό για εμάς.

Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα με νέο προπονητή και νέα φιλοσοφία και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε σοβαρά και με προσοχή για να κλείσουμε την χρονιά με επιτυχία

".

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού το πρωί της Παρασκευής βρέθηκαν στο οικοτροφείο "Μητέρα" που βρίσκεται στο Ίλιον και μοίρασαν δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. Ο Κώστας Τσαρτσαρής ανέφερε: " Είναι σημαντικό να δίνεις χαρά σε παιδιά και αυτό κάναμε και εμείς σήμερα που επισκεφτήκαμε αυτόν εδώ τον χώρο, οπως κάνουμε άλλωστε κάθε χρόνο.

Δεν δίνουμε μόνο χαρά στα παιδιά, αλλα παίρνουμε κιόλας το ίδιο από αυτά και μπορεί τα παιδιά να μην ξέρουν πολλά, όμως σίγουρα ζητάνε από εμάς ένα χαμόγελο και μία αγκαλιά...

"

Όσο για τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας τόνισε: " Στόχος μας είναι και το 2008 να πάρουμε και τους τρεις τίτλους και θα προσπαθήσουμε γι αυτό, ομως το πιο σημαντικό είναι να έχει όλος ο κόσμος υγεία και ευτυχία".






















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ