FIBA WORLD CUP

Καλάθης: "Πάνω απ' όλα η ομάδα"

Καλάθης: "Πάνω απ' όλα η ομάδα"
ΝΙΚ ΚΑΛΑΘΗΣ INTIME SPORTS

Δίχως να το καταλάβουν πολλοί ο Νικ Καλάθης έφτασε μια ανάσα από το να πετύχει τριπλ νταμπλ στον αγώνα με την Ακτή! Ωστόσο ο ίδιος τόνισε πως στόχος του είναι να βοηθά την ομάδα και όχι να πετυχαίνει τριπλ νταμπλ...

Ο Νικ Καλάθης κέρδισε με το σπαθί του τα 25 λεπτά που έμεινε στο παρκέ στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ήταν τόσο καλός σε αυτό το διάστημα που λίγο έλειψε να πετύχει τριπλ νταμπλ, πράγμα εξαιρετικά σπάνιο στην ιστορία της Εθνικής ομάδας. Ο απολογισμός του ήταν 15 πόντοι, 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ωστόσο ίδιος δεν φάνηκε να δίνει μεγάλη σημασία σε αυτό.

"Ηταν ένα καλό παιχνίδι και ο κόουτς μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω. Στόχος μου φυσικά ήταν να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για την ομάδα και όχι το τριπλ νταμπλ. Στο παιχνίδι μού δόθηκε η ευκαιρία να τρέξω".



Ο Καλάθης εξήγησε γιατί σήμερα η Εθνική έδωσε έναν πολύ πιο γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της: "Ολη η ομάδα έτρεξε και όχι μόνο εγώ. Όταν είσαι καλός στην άμυνα, μπορείς να τρέξεις στον αιφνιδιασμό. Και νομίζω ότι αυτό μας ταιριάζει περισσότερο. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις απέναντι σε στημένες άμυνες και πέντε εναντίον πέντε. Ο αιφνιδιασμός είναι πάντα προτιμότερος"

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε και για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ρωσία: "Η Ρωσία είναι καλή ομάδα, πολύ καλά προετοιμασμένη και θα έχουμε δύσκολο έργο".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ