FIBA WORLD CUP

Πρίντεζης: "Για νίκη εκτός εάν..."

Πρίντεζης: "Για νίκη εκτός εάν..."
Χαμογελαστός ο Γιώργος Πρίντεζης υπογράφει αυτόγραφα

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν έκρυψε τη στενοχώρια του για το ότι δεν έπαιξε καθόλου κόντρα στην Τουρκία. Αλλά κοιτάζει μπροστά και λέει πως με τη Ρωσία... "θα παίξουμε για να κερδίσουμε". Αφήνει όμως ανοικτό κι ένα διαφορετικό παραθυράκι.

Ο Γιώργος Πρίντεζης πήρε κόντρα στην Ακτή 15 λεπτά συμμετοχής κάνοντας μάλιστα πολύ καλή εμφάνιση, που συνοδεύτηκε από 12 πόντους.

Εκείνο πάντως που τον πείραξε ήταν ότι στον αγώνα με την Τουρκία έμεινε στον πάγκο και δεν κλήθηκε από το προπονητή να βοηθήσει ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Και δεν έκρυψε τη στενοχώρια του μιλώντας μετά τον αγώνα με τους Αφρικανούς:

"Μετά την προηγούμενη εμφάνισή μου, που νομίζω ότι τα είχα πάει καλά, περίμενα να παίξω σε αυτό το παιχνίδι. Συμβαίνουν, όμως, αυτά τα πράγματα. Κι εκείνο που πρέπει να γίνεται είναι να σε κάνουν καλύτερο", είπε.



Η Ρωσία και τα νοκ άουτ

Το θέμα πάντως είναι τι θα κάνει η Ελλάδα στον αγώνα με τη Ρωσία. Θα πάει για τη νίκη ή θα διαλέξει αντίπαλο; Ο Γιώργος Πρίντεζης απάντησε με τρόπο που θα ζήλευε και πεπειραμένος διπλωμάτης:

"Καμία ομάδα δεν κατεβαίνει σε ένα παιχνίδι για να χάσει. Θα πάμε να κερδίσουμε. Τώρα, αν θέλει ο προπονητής να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ή να τους προστατέψει από τραυματισμούς, αυτό είναι άλλο θέμα. Πάντως δεν θα παίξουμε για να χάσουμε". Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι αν παίξουμε με Ισπανία και μετά με ΗΠΑ στα νοκ άουτ... "θα πρόκειται για πολύ δύσκολα παιχνίδια. Και αν απέναντι σε αυτές τις ομάδες παίξουμε έτσι όπως παίζουμε τώρα, τότε δεν θα έχουμε πολλές ελπίδες να προχωρήσουμε".

Για τον διεθνή φόργουορντ το βασικό πρόβλημα είναι η άμυνα στα πικ εν ρολ: "Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι και μόνο αν το κάνουμε, θα έχουμε ελπίδες να φτάσουμε ψηλά. Στην επίθεση έχουμε καλούς σουτέρ, αλλά όταν σε αφήνουν εκβιαστικά μόνος σου να σουτάρεις, τότε το σουτ γίνεται πιο δύσκολο".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ