ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Καλαμπάκος: "Όταν τον πίνουμε..."

Καλαμπάκος: "Όταν τον πίνουμε..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μερικές από τις κορυφαίες ατάκες της χρονιάς ξεστόμισε ο Ντίνος Καλαμπάκος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι είπε για τη διαιτησία, το “δώρο αποφοίτησης” που δεν έκανε ο Κεν Μπράουν και το σουτ του Μιλουτίνοβιτς που... πέτυχε τον φωτογράφο!

Ο Ντίνος Καλαμπάκος δεν έκανε ποτέ... τυπικές δηλώσεις μετά το τέλος ενός αγώνα. Αυτό δεν συνέβη ούτε μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ , όταν ο προπονητής του Κοροίβου εξέφρασε παράπονα και ξεστόμισε μερικές απολαυστικές ατάκες για τη διαιτησία, τον Κεν Μπράουν και την τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Γενικά δεν είμαι μίζερος και δεν θέλω να γκρινιάζω. Όταν τον πίνουμε, τον πίνουμε μόνοι μας. Το σημερινό, όμως, με την διαιτησία ήταν λίγο κακό. Τιμωρείς μία ομάδα που είναι πιο κοντή και θέλει να τρέξει. Σταματάς το ρυθμό και πηγαίνεις το παιχνίδι στο 5 εναντίον 5, εκεί δηλαδή που είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ. Το ξαναλέω, δεν θέλω να γκρινιάζω, αλλά...” δήλωσε ο Ντίνος Καλαμπάκος, αναφερόμενος στις αποφάσεις των διαιτητών.

Αναφορικά με το νέο... θρίλερ που βίωσε στην Αμαλιάδα (αυτό ήταν το 5ο φετινό παιχνίδι του Κοροίβου που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα) ο Καλαμπάκος σχολίασε ότι... “ όλη η χαρά του αθλήματος είναι στην καμπούρα μας”, ενώ για τον Κεν Μπράουν και το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Κοροίβου, είπε: “Ήταν κακός σήμερα και δεν μας έκανε... δώρο αποφοίτησης”.

Όσον αφορά στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο προπονητής του Κοροίβου σχολίασε: “ Είχαμε σχεδιάσει ένα iso για τον Μπράουν, αυτός έκανε μια καμινάδα, μετά τα παιδιά του ΠΑΟΚ μας έδωσαν τη μπάλα και ο Μιλουτίνοβιτς σούταρε μόνος του αλλά πέτυχε τον φωτογράφο. Τι να κάνεις...”.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ