ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλαϊτζάκης: "Τα παιδιά από το σπίτι θέλουν να γίνουν Ναν ή Μάικ Τζέιμς, όπως το θέλω και εγώ"

Καλαϊτζάκης: "Τα παιδιά από το σπίτι θέλουν να γίνουν Ναν ή Μάικ Τζέιμς, όπως το θέλω και εγώ"
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην ΑΕΚ Betsson και αφενός σχολίασε το επεισοδιακό ματς των Άνω Λιοσίων και αφετέρου μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Κέντρικ Ναν, όσο και για τον Μάικ Τζέιμς.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την νικηφόρα αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην ΑΕΚ Betsson για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο γκαρντ/φόργουορντ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στο επεισοδιακό ματς των Άνω Λιοσίων, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι "τα παιδιά από το σπίτι, που μας βλέπουν, θέλουν να γίνουν Ναν ή Μάικ Τζέιμς. Και εγώ ο ίδιος το θέλω" .

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης:

"Θεωρώ ότι η φετινή ομάδα είναι πιο καλή, πιο πλήρης. Ερχόμαστε εμείς από τον πάγκο και μας βοηθούν οι πιο έμπειροι. Ξέρω τη δουλειά μου και μπαίνω και την κάνω. Όλοι θέλουν να βάζουν 20 πόντους. Και τα παιδιά από το σπίτι, που μας βλέπουν, θέλουν να γίνουν Ναν ή Μάικ Τζέιμς. Και εγώ ο ίδιος το θέλω, όλοι θέλουμε να μπαίνουμε μέσα και να σκοράρουμε. Όμως, φέτος χτίσαμε μια επιθετική ομάδα, όπως έχω δει να γράφουν συχνά, αλλά καταφέρνουμε και στην Euroleague να βάλουμε το αμυντικό κομμάτι. Σταματάμε τους αντιπάλους μας στους 60-65 πόντους. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Θέλω να συνεχίσουμε να βλέπουμε έτσι το παιχνίδι".

Για την νίκη των πράσινων στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, τόνισε: "Γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Η ΑΕΚ είναι μια δυνατή ομάδα με κορμιά και καλούς παίκτες. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, μοιράσαμε το rotation και φτάσαμε στην νίκη", ενώ επισήμανε αναφερόμενος στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ:

"Όλα τα παιχνίδια μας καταπονούν, ειδικά σε τόσο δύσκολες έδρες. Ξέραμε πως δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Για εμάς οι προπονήσεις είναι οι αγώνες. Κάνουμε τη δουλειά μας. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, είτε στην Euroleague, είτε στο πρωτάθλημα. Έχουμε το Κύπελλο τώρα. Θα πάμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το Κύπελλο".

Ερωτηθείς για την κόπωση λόγω του βεβαρυμένου προγράμματος με τους διαδοχικούς αγώνες, δήλωσε: "δεν το σκεφτόμαστε αυτό. Είμαστε όλοι έμπειροι. Δεν παραπονιόμαστε, πληρωνόμαστε καλά. Όλα αυτά είναι η δουλειά μας. Πληρωνόμαστε για να το κάνουμε αυτό. Ερχόμαστε στο γήπεδο για να το ευχαριστιόμαστε και θέλουμε να φεύγουμε πάντα νικητές"

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού AKTOR: "Έχουμε δέσει ως ομάδα, είμαστε αρκετό καιρό μαζί πια. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον, μας βοηθούν και οι προπονητές, που δίνουν έμφαση στην άμυνα. Έχουμε δέσει, έχουμε πολύ καλή χημεία εντός και εκτός παρκέ. Μπαίνουμε, κερδίζουμε τα παιχνίδια, φεύγουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι" εξήγησε ενδεικτικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ