ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καλαϊτζάκης για Παναθηναϊκό: "Ένα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα"

/  -  (  / EUROKINISSI)
/ - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο βήμα στην καριέρα του αλλά και την όρεξη που έχει για δουλειά.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Ιουλίου ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, που αποτελεί την δεύτερη μεταγραφική κίνηση των πρασίνων μετά από τον Πάρις Λι.

Ο Έλληνας διεθνής δήλωσε ενθουσιασμένος με τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, αναφέρθηκε στις πληροφορίες που του έδωσε ο αδελφός του, Γιώργος σχετικά με την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα τόνισε πως έχει πολλή διάθεση για δουλειά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη σελίδα του Παναθηναϊκού:

"Νιώθω πολύ χαρούμενος και ευλογημένος για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό που πρέπει να κάνω πλέον είναι να δουλέψω σκληρά μαζί με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου για να πετύχουμε.

Είχα μία πολύ καλή σεζόν με την Λιετκαμπέλις. Κέρδισα σημαντικές εμπειρίες και ένιωθα έτοιμος για αυτό το βήμα. Ένα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα, είμαι μέρος της μεγάλης οικογένειας του Παναθηναϊκού και ανυπομονώ να αγωνιστώ με την πράσινη φανέλα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο".

Αναφορικά με τους στόχους του, ο Καλαϊτζάκης σημείωσε ότι: "Στόχος μου είναι να συμβάλω όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε η ομάδα να έχει διακρίσεις και τίτλους. Σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς να έχεις άλλους στόχους".

Για τις πληροφορίες που του έδωσε ο αδελφός του, Γιώργος: "Μου έχει μιλήσει ο Γιώργος για αυτό το συναίσθημα. Έχω και εγώ βρεθεί σε αρκετά παιχνίδια στο γήπεδο αλλά ως φίλαθλος. Το να το βιώνεις, όμως, από μέσα ως αθλητής θα είναι σίγουρα διαφορετικό. Ανυπομονώ να νιώσω και εγώ αυτό το συναίσθημα.

Δεν θέλω να λέω πολλά λόγια και να δίνω υποσχέσεις. Το θέμα τώρα είναι να μιλήσουμε στο γήπεδο μέσα από τη σκληρή δουλειά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ