STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλαφατάκης: "Βάλαμε τις βάσεις"

Καλαφατάκης: "Βάλαμε τις βάσεις"
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος από την αγωνιστική εικόνα του ΚΑΟΔ ήταν ο Γιώργος Καλαφατάκης ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του έβαλε τις βάσεις για τη νέα σεζόν

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι του ΚΑΟΔ με το Μαρούσι (96-58), ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος από την επίτευξη της 9ης νίκης της ομάδας του.

Ο προπονητής των Δραμινών, συνεχάρη τον Λινάρδο που δεν... παράτησε όπως είπε το Μαρούσι στο έλεος και συνεχίζει να βρίσκεται στον πάγκο του, ενώ αναφέρθηκε και στην καλή σεζόν της ομάδας του.

"Ευχαριστώ τον Νίκο για τα καλά του λόγια και συγχαρητήρια για την υπομονή και το κουράγιο που έδειξε όλη την χρονιά παρουσιάζοντας τηρουμένων των αναλογιών πολύ καλή εικόνα. Πάλεψε με τους παίκτες που είχε κάθε φορά στην διάθεσή του, ήταν εδώ, και δεν άφησε την ομάδα στο έλεος όπως πρέπει να κάνουνε οι άνθρωποι που αγαπούν το μπάσκετ", σχολίασε ο Καλαφατάκης και συνέχισε:

"Το παιχνίδι ήθελε σεβασμό από την πλευρά μας γιατί το Μαρούσι παρουσιαζόταν κάθε φορά ανταγωνιστικό. Από αυτό το παιχνίδι εξάλλου κινδυνεύαμε μόνο να χάσουμε πράγματα αν τυχόν δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν παρουσιάζαμε καλή εικόνα".

Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της σεζόν, ο Γιώργος Καλαφατάκης υπογράμμισε: "Ήταν η 9η νίκη μας ενώ έχουμε έναν ακόμη αγώνα. Είμαι ωστόσο ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά, ήταν μια χρονιά πετυχημένη που πέρα από την σωτηρία και τις 9 νίκες παίξαμε όμορφο μπάσκετ και βάλαμε τις βάσεις για την νέα χρονιά.

Για αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου αλλά και τους συνεργάτες μου για την βοήθεια που μου παρείχανε όλη την χρονιά".

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Ιωακειμίδης υπογράμμισε: "Ήταν πιθανόν το τελευταίο παιχνίδι μας στην Δράμα απέναντι σε μία ομάδα που πάλευε όλα τα παιχνίδια. Εμείς παίξαμε συγκεντρωμένα όπως μας ζήτησε ο προπονητής μας.

Κρατώντας τον ίδιο ρυθμό για 40΄ και φθάσαμε στην νίκη που πιστεύω ότι έδωσε χαρά και στους φιλάθλους μας. Πλέον θα διεκδικήσουμε τις ελπίδες μας για τα πλέι οφ μέχρι το τελευταίο παιχνίδι μας".

Λινάρδος: "Δίκαια παρέμεινε ο ΚΑΟΔ"

Νωρίτερα, είχε πάρει το λόγο ο Νίκος Λινάρδος ο οποίος συνεχάρη τον ΚΑΟΔ για τη φετινή του πορεία... "Συγχαρητήρια στον Γιώργο για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει φέτος στην Δράμα εμφανίζοντας μία ομάδα που δίκαια παρέμεινε στην κατηγορία", επισήμανε ο προπονητής του Αμαρουσίου πριν συμπληρώσει:

"Το ότι ο ΚΑΟΔ παρέμεινε στην κατηγορία είναι μία επιτυχία για την Α1 γιατί τέτοιες ομάδες σαν τον ΚΑΟΔ, οργανωμένες και με πληρωμένους τους παίκτες χρειάζονται στην Α1.

Δυστυχώς για μας τρεις από τους εφήβους που χρησιμοποιήσαμε στα τελευταία μας παιχνίδια δεν ήρθαν στη Δράμα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην αντέχει κριτικής μιας και μερικοί από τους εφήβους που χρησιμοποίησα δεν είχανε κάνει ούτε προπόνηση μαζί μας. Εύχομαι στον ΚΑΟΔ καλή επιτυχία και υγεία σε όλους όσους ασχολούνται με το μπάσκετ".

Τέλος, ο νεαρός Ιωάννης Γιάννης που πήρε χρόνο συμμετοχής και πέτυχε 3 πόντους υπογράμμισε: "Ευχαριστώ τον κόουτς που βοηθάει τους εφήβους και τους βάζει να παίζουνε στην Α1. Σήμερα μας έλειπαν κάποιοι έφηβοι και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ