ΙΚΑΡΟΣ

Καλαφατάκης: "Να μας γίνει μάθημα"

Καλαφατάκης: "Να μας γίνει μάθημα"
INTIME SPORTS

Για την δύσκολη νίκη επί των Τρικάλων μίλησε ο προπονητής του Ικάρου, Γιώργος Καλαφατάκης. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο Ίκαρος επικράτησε των Τρικάλων, με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Καλαφατάκη να μιλάει στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι παίκτες του στο ματς.

" Ελπίζω αυτό το παιχνίδι να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια. Η ομάδα δεν έχει μεγάλη εμπειρία και οι ξένοι είναι ρούκις, πράγμα που πήγαμε να πληρώσουμε", είπε ο Έλληνας προπονητής και συμπλήρωσε:

" Τελικά σοβαρευτήκαμε, βελτιώσαμε την άμυνα και συνολικά την απόδοση μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο ο οποίος μας βοήθησε πολύ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με στόχο να να είμαστε έτοιμοι για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος".

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε: " Ο κόσμος ήταν ο έκτος παίκτης μας και η παρουσία του όχι μόνο μας βοήθησε, αλλά μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια".

Τέλος είπε: " Στην τρίτη περίοδο βελτιωθήκαμε και μπορέσαμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Σίγουρα χρειαζόμαστε ακόμα πολλή δουλειά, καθώς είμαστε μια νέα ομάδα, κάτι που όμως μας αφήνει πολλά περιθώρια βελτίωσης".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ