ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καλαφατάκης: "Να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις"

Καλαφατάκης: "Να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις"
Καλαφατάκης

Η αλλαγή της κατάστασης στην Ολύμπια οδήγησε τον Καλαφατάκη στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας

" <εμ> Eίχα συνάντηση με τον Δήμαρχο της Λάρισας αλλά και τον πρόεδρο Γιώργο Λελούδα. Είδα ότι τα πράγματα στην ομάδα έχουν αλλάξει, δεν είναι όπως παλιά και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε μαζί", είπε αρχικά ο "Καλάφας" στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".

Aναφερόμενος στους στόχους των "πορτοκαλί" εξήγησε: " Πρέπει να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις και να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Η Ολύμπια θέλει βοήθεια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε χρόνο, αλλά ότι μπορείς να κάνεις τώρα, μην το αφήνεις για μετά".

"Από εδώ και πέρα, κάθε ματς για μας θα είναι σαν τελικός. Δεν ξέρω αν θα σωθούμε γρήγορα. Είναι σημαντικό να έχεις στην ομάδα Έλληνες παίκτες, γιατί μπορούν να ανταπεξέλθουν καλύτερα στις όποιες δυσκολίες

".

O Έλληνας κόουτς μίλησε και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ: " Αυτή την φορά μίλησα με τον ίδιο τον δήμαρχο και μου έδωσε να καταλάβω ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για την ομάδα, αλλά και για το μπάσκετ της πόλης γενικότερα. Την πρώτη φορά που ήρθα, δυστυχώς υπήρχε μόνος του ο κύριος Λελούδας να παλεύει με τα... θηρία. Πλέον αποφάσισαν ότι η αξία του ΓΣ Ολύμπια είναι μεγάλη και πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μείνει η ομάδα κατηγορία".

" Υπάρχει δέσμευση, ότι θα αποκτηθούν παίκτες για να ενισχυθεί το ρόστερ, ότι δεν θα υπάρχουν κρούσματα σε καθυστερήσεις πληρωμών και γενικά, ότι όλα πλέον θα λειτουργούν με πρόγραμμα και πλάνο. Νομίζω ότι η ένωση των δύο μεγάλων δυνάμεων της πόλης στο μπάσκετ, είναι άδικο να καταλήξει σε μικρότερες κατηγορίες. Πρέπει όλοι να παλέψουμε και να καταφέρουμε την σωτηρία της ομάδας".

"Έχω βρεθεί πολλές φορές σε αυτή την κατάσταση να προσπαθώ να σώσω ομάδες και το παρελθόν δείχνει ότι αν έχεις υπομονή και καλούς συνεργάτες βρίσκεις τον τρόπο να πετύχεις τον στόχο σου. Δεν φοβάμαι, ξέρω πόσο δύσκολο είναι αυτό που έχω αναλάβει αλλά θα προσπαθήσω να το φέρω σε πέρας

".





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ