ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Καλαφατάκης: "Ματς προετοιμασίας"

Καλαφατάκης: "Ματς προετοιμασίας"
Καλαφατάκης

Ως ένα ματς προετοιμασίας βλέπει το παιχνίδι της Ολύμπιας με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο, 17:00) ο Καλαφατάκης

" Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κλείνει ένα κύκλο έξι παιχνιδιών με ομάδες Ευρωλίγκας, αλλά και πολύ υψηλού επιπέδου όπως είναι ο Άρης, το Μαρούσι και ο ΠΑΟΚ και το βλέπουμε σαν έναν αγώνα προετοιμασίας γιατί για μας τα πραγματικά δύσκολα ξεκινούν από την μεθεπόμενη αγωνιστική με τον Ηλυσιακό", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο "Καλάφας".

" Επομένως δεν τίθεται θέμα Παναθηναϊκού. Εμείς θα πάμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα αν και ο Παναθηναϊκός δεν ενδείκνυται για δοκιμές αλλά τουλάχιστον να είμαστε αξιοπρεπείς. Τέτοια παιχνίδια όμως θα πρέπει να αποτελούν πρόκληση για τα παιδιά. Είναι κάτι που δεν έχω δει ακόμα αλλά δεν παύω να ελπίζω".

Τέλος, ο Μπόζινταρ Αβράμοφ είπε: " Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα".

"Θα πάμε να παίξουμε ελεύθερα και να δοκιμάσουμε τις δυνατότητές μας. Για εμάς είναι πολύ σημαντικά τα επόμενα παιχνίδια που θα καθορίσουν και την παραμονή μας στην κατηγορία

".



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ