FIBA WORLD CUP

Κάκωση στα πλευρά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / FIBA.COM)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / FIBA.COM) EUROKINISSI

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού εν όψει του "τελικού" με την Τσεχία (9/9, 11:30) αφού υπέστη κάκωση στα πλευρά, έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε στην αναμέτρηση με την TeamUSA.

Το παιχνίδι με την Team USA ανήκει στο παρελθόν για την Ελλάδα, η οποία είναι πλέον επικεντρωμένη σε όσα γίνουν τη Δευτέρα (9/9, 11:30) κόντρα στην Τσεχία. Εκεί θα κάνει το "all in" για την πρόκριση το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο πέραν του +12 που ψάχνει και της κούρασης, θα πρέπει να διαχειριστεί ακόμη κάτι.

ΣΕΝΖΕΝ, ΚΙΝΑ: ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπέστη κάκωση στα πλευρά (στα δεξιά), όπως έδειξε η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τις ΗΠΑ. Ο διεθνής φόργουορντ είχε ενοχλήσεις στη διάρκεια του αγώνα από χτύπημα που δέχθηκε (από αγκώνα αντιπάλου).

Μένει να φανεί αν αυτό το πρόβλημα είναι ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή στον "τελικό" με αντίπαλο την Τσεχία, με φόντο την πρόκριση στην οκτάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ