ΜΠΑΣΚΕΤ

Κακιούζης: "Δεν ήθελα να εκδικηθώ"

Κακιούζης: "Δεν ήθελα να εκδικηθώ"
Kακιούζης

Ο Μιχάλης Κακιούζης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη της Κάχασολ επί της Μπαρτσελόνα

Ο διεθνής φόργουορντ με δηλώσεις του στην προσωπική του ιστοσελίδα τόνισε: " Αυτή η Κυριακή ήταν η πιο όμορφη ημέρα που έχω ζήσει στη Σεβίλλη. Νικήσαμε μια σπουδαία ομάδα με τεράστια διαφορά και αναπνεύσαμε βαθμολογικά γιατί η θέση που είχαμε (και έχουμε ακόμα και τώρα) δεν αρμόζει στο επίπεδό μας ως ομάδα.

Ήταν ένα αγωνιστικό ξέσπασμα που θα μας δώσει ώθηση και για τη συνέχεια. Για μένα, βέβαια, δεν κρύβω πως ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ίσως πολλοί νομίζουν πως ήθελα να εκδικηθώ τη Μπαρτσελόνα μετά απ’ όσα συνέβησαν το καλοκαίρι, αλλά δεν είναι έτσι. Ήθελα πολύ να κερδίσουμε, ωστόσο δεν έχω κανένα λόγο να εκδικηθώ έναν ολόκληρο σύλλογο που μου χάρισε δύο υπέροχα χρόνια, επειδή ένας και μόνο ένας άνθρωπος δεν φέρθηκε επαγγελματικά"

.

Μιλώντας για τον Ιβάνοβιτς και τη Μπαρτσελόνα ο Κακιούζης ανέφερε: " Τρέφω μεγάλη εκτίμηση στον άνθρωπο και προπονητή Ντούσκο Ιβάνοβιτς και κρατώ όσα είπαμε μεταξύ μας. Από την άλλη, με τα παιδιά που χθες βρέθηκα αντίπαλος ζούσαμε μαζί επί 10 μήνες κάθε χρόνο και όπως καταλαβαίνετε, δεν έλειψαν οι πλάκες που συνήθως κάναμε ως συμπαίκτες.

Με πολλούς παίκτες της Μπαρτσελόνα με ενώνουν τόσα πολλά, που θα ήταν βλασφημία αν για οποιονδήποτε λόγο μιλούσα για εκδίκηση. Οι περισσότεροι από την ομάδα με ρωτούσαν για ποιο λόγο έφυγα από την ομάδα, όμως αυτό είναι άλλο κεφάλαιο και δεν χρειάζεται να το ανοίξουμε πάλι. Είμαι καλά στη Σεβίλλη, αρχίζουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και δεν θέλω να σκαλίσω παλιές πληγές. Για μένα, η αγκαλιά και τα λόγια του προπονητή και των πρώην συμπαικτών μου είναι πιο σημαντικά από οτιδήποτε άλλο

".

O Έλληνας παίκτης παρακολουθεί και την ποδοσφαιρική ομάδα της Σεβίλλης. " Στη Σεβίλλη, εξάλλου, οι άνθρωποι συμπεριφέρονται απόλυτα επαγγελματικά και δε μου λείπει τίποτα. Ούτε καν το ποδόσφαιρο που συνήθιζα να βλέπω στο Καμπ Νου τα προηγούμενα δύο χρόνια. Την Τρίτη μάλιστα, έχω κλείσει εισιτήρια στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" για να δω από κοντά τον αγώνα της Σεβίλλης με την Άρσεναλ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ