ΑΡΗΣ

Και Καλαμπόκης στο κόλπο

Και Καλαμπόκης στο κόλπο
INTIME SPORTS

Εκτός του Αλέξη Κυρίτση στην ΚΑΕ Άρης εξετάζουν και τον Γιάννη Καλαμπόκη για να αποτελέσει τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Μοχάμεντ Πάσαλιτς.

Στους υποψήφιους για να καλύψει το κενό του Μοχάμεντ Πάσαλιτς στο ρόστερ του Άρη προστέθηκε μετά τον Αλέξη Κυρίτση και ο Γιάννης Καλαμπόκης.

Οι δύο έμπειροι Έλληνες γκαρντ δείχνουν να αποτελούνε και τις βασικές επιλογές του Βαγγέλη Αγγέλου για την ενίσχυσης της περιφέρειάς του.

Στην διάρκεια της εβδομάδας εξάλλου αναμένεται να ξεκαθαρίσουνε και ουκ ολίγα ανοιχτά μέτωπα για την ΚΑΕ Άρης. Όπως μεταξύ άλλων ακόμη και του Ζήση Σαρικόπουλου που έχει συμβόλαιο ωστόσο δεν αποκλείεται να λυθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Κάτι που θα εξαρτηθεί από την επικοινωνία του Αγγέλου με τον διεθνή σέντερ και το πώς θα του προσδιορίσει τον ρόλο του για τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες αν δεν μείνει ικανοποιημένος δεν αποκλείεται να ζητήσει να μείνει ελεύθερος.

Κι αν οι πιθανότητες παραμονής του Σαρικόπουλου είναι μοιρασμένες λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ΚΑΕ Άρης αναμένεται να ανακοινώσει την παραμονή του Κώστα Χαρίση για τα επόμενα δύο χρόνια και του Αντώνη Ασημακόπουλου για την επόμενη χρονιά.

Παράλληλα δεδομένη θεωρείται η παραμονή του Αμερικανού Τζέρεμι Χαντ καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία για 1+1 χρόνια ενώ αντίθετα πιο δύσκολο είναι σίγουρα το φλερτ της παραμονής του Μιχάλη Πελεκάνου αφού πρώτα θα πρέπει να τακτοποιηθούνε τα χρήματα που έχει λαμβάνειν.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη οι Γιάννης Αθηναίου και Νίκος Γκίκας αναμένεται να αποτελέσουν τα δυο νέα πρόσωπα του ρόστερ ενώ στην τελική ευθεία βρίσκεται και η παραμονή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ αντί της επιλογής του να πάει στο πανεπιστήμιο του Εξέβιερ.

Τέλος στο διοικητικό μέτωπο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, είναι να έχει μεθαύριο Τετάρτη συνάντηση με μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ ενώ επίκειται και αυτή με τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Θανάση Τζεβελέκη. Αμφότερες για τις εξελίξεις γύρω από την υπαγωγή της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ