ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν θα επιτρέψουμε σε Χρυσοχοΐδη και Αυγενάκη να βάλουν στον γύψο το ελληνικό μπάσκετ"

Το logo της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Το logo της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ PHOTO CREDITS: ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με αφορμή την αναβολή των εκλογών της ΕΟΚ, κατόπιν απόφαση της Αστυνομίας. Ευθεία επίθεση σε Λευτέρη Αυγενάκη και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μετά την απόφαση της Αστυνομίας να απαγορεύσει τη διεξαγωγή των εκλογών της ΕΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Το τριφύλλι κάνει ευθεία επίθεση στα δύο κυβερνητικά στελέχη, τονίζοντας πως ο πρώτος "έφαγε τα μούτρα του σε όλες τις προσπάθειες χειραγώγησης των λοιπών ομοσπονδιών" και πως ο δεύτερος "ασχολείται με τις ονειρώξεις του του Αυγενάκη και της επιχειρηματικής του παρέας από την Πάτρα και την Θεσσαλονίκη".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο μεγαλύτερος ελληνικός Σύλλογος καλαθοσφαίρισης δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος σε όλα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο χώρο του μπάσκετ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος ουδεμία σχέση με τις αξίες της Κρήτης έχει, αφού έφαγε τα μούτρα του σε όλες τις προσπάθειες χειραγώγησης των λοιπών ομοσπονδιών, έθεσε σαν τον ύψιστο αγώνα του την Ομοσπονδία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες για την Ελλάδα, αυτή του μπάσκετ.

Αφού καταπάτησε το Σύνταγμα, έβαλε μπροστά τον πιο αποτυχημένο Υπουργό της Κυβέρνησης, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να προσπαθήσει να εμποδίσει την ύψιστη δημοκρατική διαδικασία, αυτή των εκλογών.

Η δικαιολογία του κ. Χρυσοχοΐδη ήταν ο φόβος για πρόκληση… επεισοδίων με ευφάνταστα σενάρια και κατασκευασμένες πληροφορίες του ίδιου του Αυγενάκη. Αυγενάκης κερνάει, Χρυσοχοΐδης πίνει.

Ο Χρυσοχοΐδης, αντί να κοιτάξει την Ελλάδα που έχει γίνει η χαρά του κάθε εγκληματία με εισβολές στα σπίτια μας και δημόσιους αυνανισμούς σε κάθε στάση λεωφορείου, ασχολείται με τις ονειρώξεις του Αυγενάκη και της επιχειρηματικής του παρέας από την Πάτρα και την Θεσσαλονίκη.

Αλήθεια κύριε Χρυσοχοΐδη: Τί έγινε με το στοίχημά σας να πιάσετε τους δολοφόνους του Καραϊβάζ και της Καρολαϊν;

Το χάσατε και είπατε να ασχοληθείτε με τα στοιχήματα του Αυγενάκη και της παρέας του;

Ο Παναθηναϊκός δεν θα επιτρέψει στους Αυγενάκη, Χρυσοχοϊδη να βάλουν στο γύψο το ελληνικό μπάσκετ.

Το ελληνικό μπάσκετ θα νικήσει. Η Δημοκρατία θα νικήσει.

Με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ