ΕΟΚ

Παπανικολάου: "Αποδείχθηκε περίτρανα ποιοι θέλουν εκλογές, η δημοκρατία θα κερδίσει"

Ο Άγγελος Παπανικολάου
Ο Άγγελος Παπανικολάου EUROKINISSI

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου αναφέρθηκε στην αναβολή των εκλογών της 30ης Μαΐου και τόνισε πως με τη στάση, τις ενέργειες και τις μεθοδεύσεις των Βαγγέλη Λιόλιου και Παναγιώτη Φασούλα, έδειξαν ότι δεν τους ενδιαφέρει το καλό του ελληνικού Μπάσκετ.

Η αστυνομία αποφάσισε να απαγορεύσει τις συναθροίσεις στην περιοχή γύρω από το "Απ. Νικολαΐδης", με αποτέλεσμα να αναβληθούν και οι εκλογές της ΕΟΚ που ήταν προγραμματισμένες για την προσεχή Κυριακή (30/05).

Η Ομοσπονδία μάλιστα με ανακοίνωσή της, επιμένει ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά την Κυριακή (31/5) στη Λεωφόρο σε ιδιωτικό περιτοιχισμένο χώρο, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων που αποφάσισε η ΕΛ.ΑΣ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του υποψήφιου Προέδρου της ΕΟΚ, Άγγελου Παπανικολάου, τονίζοντας ότι με τη στάση, τις ενέργειες και τις μεθοδεύσεις των Βαγγέλη Λιόλιου και Παναγιώτη Φασούλα έδειξαν πως δεν τους ενδιαφέρει το καλό του ελληνικού Μπάσκετ.

Η δήλωση του Άγγελου Παπανικολάου:

"Δυστυχώς, οι εκλογές της ΕΟΚ που είχαν προγραμματιστεί για την Κυριακή 30 Μαΐου επιχειρούνται να αναβληθούν… Εμείς καταβάλλαμε κάθε προσπάθεια, προκειμένου να οδηγήσουμε την Ομοσπονδία στην επόμενη μέρα. Σε κλίμα ενότητας και συναίνεσης. Σε κλίμα ειρήνης και ομόνοιας.

Λυπούμαστε, πραγματικά, για τη στάση, τις ενέργειες και τις μεθοδεύσεις των κ.κ. Λιόλιου και Φασούλα, οι οποίοι έβαζαν συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες προσχώματα στη διεξαγωγή των εκλογών της ΕΟΚ. Διαπιστώθηκε, πλέον, με το πιο περίτρανο τρόπο ότι δεν τους ενδιαφέρει το καλό του Ελληνικού Μπάσκετ αλλά αποκλειστικά το δικό τους… Αποδείχθηκε περίτρανα ποιοι θέλουν και ποιοι όχι, εκλογές. Είναι συνυπεύθυνοι για την καταστροφή του Μπάσκετ.

Αφού πρώτα έφεραν ως δικαιολογία τον τρόπο εκλογής του νέου ΔΣ, το γήπεδο και το υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο και είναι υποδειγματικό, πλέον, αναφέρονται σε θέματα ασφαλείας. Προφάσεις εν αμαρτίαις…

Λυπούμαστε, επίσης, για την Ελληνική Αστυνομία, που δεν μπορεί να επιβάλλει την τάξη και να εγγυηθεί την ασφάλεια σε μια ειρηνική εκλογική διαδικασία. Όπως βέβαια και για την αόριστη ανακοίνωση που εξέδωσε

Αύριο ετοιμάζεται μια νέα κοινή υπουργική απόφαση, που θα απαγορεύει τις εκλογές με φυσική παρουσία και θα επιβάλλει την ηλεκτρονική ψηφοφορία.

Η δημοκρατία θα κερδίσει".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ