ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Στρες στο 2ο δεκάλεπτο"

Ίβκοβιτς: "Στρες στο 2ο δεκάλεπτο"
INTIME SPORTS

Στο άγχος των παικτών του κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, στάθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, που δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο.

" Η διαφορά στις ασίστ και τα λάθη ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη. Κερδίσαμε δίκαια. Είχαμε αρκετά προβλήματα. Είμαι με τους παίκτες μου μόνο τέσσερις εβδομάδες. Δείξαμε μεγάλη νευρικότητα στο δεύτερο δεκάλεπτο", είπε αρχικά ο Ντούντα.

" Οι Παπανικολάου, Κέσελ και Μαυροκεφαλίδης ήταν αγχωμένοι. Ημασταν τυχεροί που κλείσαμε το πρώτο ημίχρονο με αυτό το σκορ. Οι ψηλοί μας κέρδισαν τη μάχη κάτω από τα καλάθια. Το ιατρικό τιμ και ο γυμναστής μας βοήθησαν με τον Μπουρούση όχι απλά να μπει, αλλά και να παίξει τόσο καλά".

"Η ομάδα άργησε να τρέξει και το έκανε μόλις έφυγε το άγχος. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλό μπάσκετ. Ο χρόνος θα μας βοηθήσει επειδή έχουμε πολύ καλή ομάδα. Δεν νομίζω πως θα κριθεί η πρώτη θέση του ομίλου στην διαφορά των πόντων. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα".

Σπανούλης: "Ψυχραιμία και μυαλό"

Ο Βασίλης Σπανούλης που ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού και παρά την άνετη νίκη επέλεξε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους.

" Δεν είμαστε έτοιμοι. Η Ρεάλ είναι πιο έτοιμη. Τα δώσαμε όλα και δείξαμε ότι είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 9 πόντους. Είχαμε τη ψυχραιμία και το μυαλό και γυρίσαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Κάθε αρχή είναι και δύσκολη".

" Κερδίσαμε ένα δύσκολο ματς. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω και να συγκεντρωθείς. Με τη βοήθεια του κόσμου γυρίσαμε το παιχνίδι. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους. Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε και στη συνέχεια να είναι γεμάτο το ΣΕΦ και να είναι ευχαριστημένοι οι φίλαθλοι".

Για το ντεμπούτο του στο ΣΕΦ, είπε: " Ένιωσα ωραία. Ήταν το πρώτο εντός έδρας ματς και ήταν πολύ καλά. Έχουμε αρκετό ταλέντο και θέλουμε να παίζουμε σκληρή και επιθετική άμυνα, από όπου θα ξεκινάει η επίθεση μας".

Όσο για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, είχε να πει: " Ήταν το πρώτο επίσημο, δύσκολο παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε να ισορροπήσουμε έπειτα, χάρη στην επιθετική μας άμυνα. Αυτή είναι η άμυνα που θέλουμε να παίζουμε", ενώ για το τρίποντο από το κέντρο που έβαλε στο τρίτο δεκάλεπτο, σχολίασε: "Πράγματι, ήταν ωραίο καλάθι. Ήταν παράξενο πως μπήκε, αφού δεν είχε καμπύλη",

Τέλος, ο προπονητής της Ρεάλ, Έτορε Μεσίνα, είπε: " Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Άξιζε την νίκη. Έπαιξε καλά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα στο τέλος του τρίτου και στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου. Κάναμε αρκετά καλά πράγματα, αλλά ο Ολυμπιακός έπαιξε έξυπνα και κέρδισε".

"Οι Σπανούλης, Παπαλουκάς, Μπουρούσης, Νεστέροβιτς έπαιξαν δυνατά και καλά και έτσι ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη. Μαθαίνουμε πολλά από το σημερινό παιχνίδι. Με αρκετούς νέους παίκτες στην πεντάδα ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ