ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Κόστισε η σχέση λαθών-ασίστ"

Ίβκοβιτς: "Κόστισε η σχέση λαθών-ασίστ"
INTIME SPORTS

Την ανωτερότητα της Ουνικάχα παραδέχθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά την ήττα του Ολυμπιακού στη Μάλαγα και τόνισε ότι για ακόμα μία φορά κόστισε η σχέση λαθών-ασίστ.

" Ηταν ένα καλο, σκληρό και περίεργο παιχνίδι. Η Μαλαγα άξιζε τη νίκη γιατί είχε τον έλεγχο την περισσότερη ώρα, αλλα κι εμείς φτάσαμε στο τέλος χάσαμε για ένα σουτ", είπε αρχικά ο Σέρβος κόουτς.

" Στο πρώτο ημίχρονο δεν ελεγξαμε το παιχνίδι με το επίπεδο που θα ήθελα και επιτρεψαμε στη Μαλαγα να πετύχει εύκολα καλάθια στο τρανζισιον. Ένας ακόμα λόγος που λέω ότι το παιχνίδι είναι περίεργο είναι γιατί Κερδίσαμε τη Μαλαγα στο τελευταίο δεκάλεπτο που είναι το καλύτερό της εντός εδρας".

" Δεν τα παρατήσαμε κι αυτο είναι θετικό. Πρέπει να συγκεντρωθουμε για τα δυο επόμενα παιχνίδια μας. Η σχέση λαθών και ασίστ ήταν και πάλι το κλειδί του αγώνα και ο βασικός λόγος αυτής της ήττας".

Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Ζόραν Έρτσεγκ: " Κρατάμε την επιστροφή μας και τα καλα λεπτά. Είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε κι αυτό είναι".

"Είναι δύσκολο να μην παίζεις, αλλά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κι ελπίζω Όλοι να έχουν υπομονή μαζί μου. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν παίζουμε καλά εκτός αλλά αυτό θα πρέπει να διορθώσουμε".

Τέλος, ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε: " Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έδειξε το καλο του πρόσωπο αλλά όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος. Για μένα η κατάσταση δεν είναι ιδανικότερη, θεωρώ ότι τελείωσε η τιμωρία μου και θα έχω τις ευκαιρίες".

"Θέλω να τελειώσω τη χρονιά επιτυχημένα με τη Μάλαγα και γιατί όχι και το συμβόλαιο μου. Πιστεύω ότι θα έχω ευκαιρίες, η χρονιά είναι μεγάλη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ