STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ίβκοβιτς: "Έχασα ένα πολύ καλό φίλο"

Ίβκοβιτς: "Έχασα ένα πολύ καλό φίλο"
INTIME SPORTS

Επηρεασμένος από την απώλεια του Δημήτρη Μητροπάνου φάνηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος τόνισε ότι έχασε ένα πολύ καλό φίλο. Μαρκόπουλος: "Αιφνιδιαστήκαμε..."

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (81-53), ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν είχε μεγάλη διάθεση για κουβέντες, όντας σαφώς επηρεασμένος από την απώλεια του φίλου του, Δημήτρη Μητροπάνου.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναφέρθηκε στον οικογενειακό του φίλο και μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή...

"Έχασα ένα πολύ καλό φίλο και λυπάμαι πολύ γι αυτό. Ήμασταν φίλοι πολλά χρόνια, φίλοι οικογενειακώς. Ξέραμε ότι ήταν πολύ Ολυμπιακός κι είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις για την ομάδα", σχολίασε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και συνέχισε:

"Η Ελλάδα είναι τυχερή γιατί πολλές γενιές θα μεγαλώσουν με τη φωνή και τα τραγούδια του Δημήτρη. Όταν είχε περάσει το πρώτο πρόβλημα υγείας του είχε φθάσει τα 35 κιλά και μου είχε πει ότι θα καταφέρω να τραγουδήσω. Το τραγούδι τον σήκωσε όρθιο".

Στα του αγώνα, ο Σέρβος προπονητής υπογράμμισε: "Ήταν ένα παιχνίδι με δύο εντελώς διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο είχαμε καλή αντίδραση και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί και για εμένα οι νεαροί παίκτες θα πρέπει να κρατούν ρυθμό και να είναι σοβαροί. Θέλει προσοχή.

Ξεκινήσαμε καλά την σειρά, αλλά θα είναι ένας τελείως διαφορετικό ματς στην Θεσσαλονίκη. Έρχονται κρίσιμα ματς στα Play Off και στο Final Four και γι’ αυτό θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι".

Από τη μεριά του ο Κάιλ Χάινς υποστήριξε πως: "Κάναμε το πρώτο βήμα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Από αύριο επιστρέφουμε στην δουλειά για να ετοιμαστούμε ώστε το Σάββατο να τελειώσουμε την σειρά".

Μαρκόπουλος: "Υπήρχε μεγάλη αποχή"

Στην αντίπερα όχθη, ο Σούλης Μαρκόπουλος αφού συνεχάρη τον Ολυμπιακό, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ αιφνιδιάστηκε: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Κέρδισε πολύ εύκολα. Μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε μια διαφορά που συνεχώς αύξανε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Είχαμε 25 μέρες να παίξουμε, μεγάλη αποχή. Αιφνιδιαστήκαμε και δεν μπήκαμε σε κανένα σημείο στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός διαθέτει καλή και έτοιμη ομάδα για να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μια βελτίωση και αυτό κρατάω. Στο δεύτερο παιχνίδι το Σάββατο θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα".

Τέλος, ο Θέμης Τσακαλέρης υποστήριξε: "Προετοιμαστήκαμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ξέρουμε τι εστί Ολυμπιακός. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε τίποτα από όσα είχαμε σχεδιάσει. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε αλλά είχε ξεφύγει".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ