ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Δεν είχαμε διάρκεια"

Ίβκοβιτς: "Δεν είχαμε διάρκεια"
INTIME SPORTS

Στην καλύτερη απόδοση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς που δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, που όπως τόνισε δεν είχε διάρκεια.

" Παιξαμε τις τελευταίες 11 μέρες 4 εκτός έδρας παιχνίδια με πολλά ταξίδια. Θέλαμε να έχουμε διάρκεια και δεν το κάναμε σήμερα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεχθήκαμε 24 ποντους και δεν ήμασταν καλοί", είπε αρχικά ο Σέρβος κόουτς.

" Δεν γίνεται ο αντίπαλος του Ολυμπιακου να έχει 59% στα δίποντα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι".

Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: " Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν έπρεπε να είχαμε αυτά τα προβλήματα στην άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο κι αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε μέσα από την προπόνηση".

Ο τεχνικός του Πανελληνίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, τόνισε: " Ο Ολυμπιακος έχει πολύ μεγαλύτερη ποιότητα από μας. Έχουμε τεράστια αδυναμία μέσα στο καλάθι και με τους Ολλανδους δεν το πληρώσαμε, αλλά σήμερα τα πράγματα ήταν διαφορετικά".

"Τα τρία παιχνίδια που ερχονται στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι όλη η χρόνια για μας. Ελπίζω πως μέσα από τα παιχνίδια στο Eurocup θα γίνουμε καλύτεροι. Είμαστε κι άτυχοι γιατί εχουμε προβλήματα τραυματισμών. Εκτους Μπαιερς και του Κολωκα, ο Ουντριχ έπαιζε με τροφική δηλητηρίαση".

Τέλος, ο Σάμο Ούντριχ τόνισε: " Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε απαίσια άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και παρότι προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολο για μας να κάνουμε κάτι καλό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ