EUROLEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Καλό μπάσκετ και νίκη"

Ιβάνοβιτς: "Καλό μπάσκετ και νίκη"
INTIME SPORTS

Οι Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Τζέιμς Γκιστ μίλησαν για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Βερολίνου (6/2, 21:00), για την 6η αγωνιστική του Top 16.

Η αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου (6/2, 21:00) αποτελεί μία ακόμη καλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο Top 16. Ειδικά από τη στιγμή που απέναντί του θα βρει έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους, δηλαδή την πρόκριση στα προημιτελικά της Euroleague.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, τόσο ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς όσο και ο Τζέιμς Γκιστ στάθηκαν στη σημασία της μεθαυριανής αναμέτρησης, κάνοντας λόγο για παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη της τετράδας, στον τέταρτο όμιλο.

" Βρίσκουμε μπροστά μας μία πολύ καλή ομάδα. Η Άλμπα Βερολίνου παίζει καλά, έχει ενέργεια και δεν κοιτάζει ποτέ το ρολόι, για να σκοράρει. Έχουν τον ίδιο ρυθμό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γι αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε", ήταν η τοποθέτηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, την ώρα που ο Τζέιμς Γκιστ πρόσθεσε:

" Είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Ψάχνουμε μία εκτός έδρας νίκη και θα ήταν ιδανικό να τα καταφέρουμε στο Βερολίνο. Θα προσπαθήσουμε γι αυτόν τον σκοπό και πιστεύω ότι, παρά τις απουσίες και τους τραυματισμούς, θα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να κερδίσουμε. Η Άλμπα Βερολίνου είναι καλή ομάδα, την σεβόμαστε, έχει κάνει κάποιες σημαντικές νίκες, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ