ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ιτούδης: "Υποχρέωσή μας να παίξουμε για την τρίτη θέση"

Ο Δημήτρης Ιτούδης στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Δημήτρης Ιτούδης στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ⓒ 2020 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στον μικρό τελικό της EuroLeague με την Αρμάνι Μιλάνο και τόνισε ότι είναι μέρος της υποχρέωσής τους η ΤΣΣΚΑ να καταλάβει την τρίτη θέση.

Στις δηλώσεις εν όψει του μικρού τελικού της EuroLeague με την Αρμάνι Μιλάνο, ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρης Ιτούδης, αναφέρθηκε στην υποχρέωση που έχουν να καταλάβει η ομάδα την τρίτη θέση.

"Πρέπει να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε αυτή τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από την εξάσκηση, τις συνομιλίες και τις συναντήσεις. Κανείς δεν έρχεται εδώ για τρίτη θέση και οι τέσσερις ομάδες στοχεύουν και επιθυμούν το τρόπαιο. Αλλά είναι μέρος της υποχρέωσής μας να παίξουμε για την τρίτη θέση", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Και συνέχισε: "Εμείς θα προσπαθήσουμε να επεκτείνουμε το ροτέισον λίγο, να παραμείνουμε υγιείς και να προσβλέπουμε στο πρωτάθλημα VTB League. Η Αρμάνι αξίζει όλο τον σεβασμό γι' αυτή τη σεζόν, για ό, τι έκαναν ως ομάδα και ως άτομα. Μερικοί από αυτούς ήταν ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας της ΤΣΣΚΑ. Και οι δύο ομάδες θα πρέπει να παίξουν για την υπερηφάνεια τους και ελπίζω ότι θα παραμείνουμε υγιείς και θα ανταγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ