EUROLEAGUE

Ιτούδης: "Οι παίκτες είναι χαρούμενοι, συγκεντρωμένοι και έχουν κίνητρο"

Ιτούδης: "Οι παίκτες είναι χαρούμενοι, συγκεντρωμένοι και έχουν κίνητρο"
FENERBAHCE.ORG

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος με την εμφάνιση της Φενέρμπαχτσε μετά το εμφατικό 107-77 επί του Παναθηναϊκού και μίλησε για τα στοιχεία που έχουν κάνει την τουρκική ομάδα επιτυχημένη σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Στο μυστικό της μέχρι τώρα επιτυχίας της Φενέρμπαχτσε στάθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τον θρίαμβο της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε: "Μπήκαμε στο παρκέ μεγάλο σεβασμό στον Παναθηναϊκό και στο παιχνίδι. Κάναμε τρομερή προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς σκόρερ, θέλαμε να τους σταματήσουμε. Δεν ήμασταν πολύ καλοί στην πρώτη περίοδο, δεχτήκαμε 25 πόντους, αλλά ανεβάσαμε ρυθμό στις επόμενες δύο. Έχουμε βαθύ ρόστερ. Είναι ένα ομαδικό σπορ που χρειάζεται συνεργασία. Νομίζω ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Είμαστε ακόμα στην αρχή, χτίζουμε. Ήταν ένα πολύ καλό ματς με τον Παναθηναϊκό. Πέρασα εκεί 13 χρόνια και χάρηκα που είδα παλιούς φίλους.

Ένας από τους λόγους που τα πράγματα έχουν εξελιχθεί έτσι για εμάς μέχρι στιγμής είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι χαρούμενοι, συγκεντρωμένοι και έχουν κίνητρο. Δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλουμε, αλλά είναι εμφανές ότι προοδεύουμε".

Για το συμβάν μεταξύ Γιασικεβίτσιους - Αταμάν και τη γνώμη του ίδιου, που διατελεί χρέη προέδρου στο στην Ένωση Προπονητών της EuroLeague: "Είναι πολύ σοβαρή δουλειά. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα, θα το αναλύσουμε. Είμαστε ενήλικες. Όλοι εργαζόμαστε σε πολύ μεγάλα κλαμπ με τεράστιες βάσεις φιλάθλων πίσω τους. Ξέρετε, αυτό είναι το άθλημα των συναισθημάτων. Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη. Θα αναλύσουμε. Προσπαθώ κι εγώ να γίνω καλύτερος ως προπονητής. Τόσο ο Γιασικεβίτσιους όσο και ο Εργκίν Αταμάν είναι και οι δύο πολύ έμπειροι προπονητές. Αγαπούν το μπάσκετ. Σίγουρα θα υπάρξει λύση".

TAGS EUROLEAGUE ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ