ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιτούδης: "Να είμαστε καλά με τους εαυτούς μας"

Ιτούδης: "Να είμαστε καλά με τους εαυτούς μας"
Ιτούδης

Mε τρέξιμο αλλά χωρίς Διαμαντίδη-Σάρας συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης η προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Έλληνας άσος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Λιθουανός δεν έχει ξεπεράσει την τενοντίτιδα που του στέρησε τη συμμετοχή από το ματς της περασμένης Κυριακής με την Ολύμπια. Κατά τ' άλλα το απόγευμα θα συνεχιστεί η προετοιμασία με προπόνηση στο παρκέ του ΟΑΚΑ.
Στην πορεία της ομάδας μετά την πρόκριση στο Final Four στάθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης: " Έχουμε τρεις αγώνες για το τέλος της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα στα πολύ σημαντικά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε την καλή πορεία και να βελτιωνόμαστε μέσα από την προπόνηση σε όλους τους τομείς", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

" Δουλεύουμε και πάνω στη φυσική κατάσταση, να δούμε που βρίσκονται οι παίκτες και παίρνουμε θετικές "απαντήσεις". Το απόγευμα θα επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε, σε υψηλό ρυθμό προπόνησης. Τα παιχνίδια που έρχονται αυτό ζητούν, απαιτώντας και ψηλή αγωνιστική διάθεση. Αυτό είναι το ζητούμενο στις προπονήσεις και οι παίκτες ανταποκρίνονται. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι, να έχουμε τη σωστή αγωνιστική διάθεση, ώστε να αντεπεξέλθουμε σε όλους τους τομείς. Βάζουμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας και το ζητούμενο είναι και η διάρκεια".

Στη συνέχεια ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του Καλαφατάκη: " Ο ΠΑΟΚ περνά μια δύσκολη περίοδο, έχουν αποχωρήσει οχτώ παίκτες. Ωστόσο αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι σεβόμαστε την προσπάθεια όλων, πόσο μάλλον παικτών που προσπαθούν να συνεχίσουν την καριέρα τους και να βοηθήσουν την ομάδα τους, ένα ιστορικό σωματείο".

Για τον τρόπο παιχνιδιού του "Δικεφάλου", εξήγησε: " Άξονας για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του είναι ο Κυρίτσης που έχει δικές του φάσεις και εμπειρία πλέον. Υπάρχει ο Τομάσεβιτς μέσα στη ρακέτα, ένας παίκτης που γνωρίζουμε καλά άλλωστε, ο οποίος ξέρει το παιχνίδι, να διαβάζει τις φάσεις, είναι πολύ καλός στο πέντε εναντίον πέντε, παίζει στο ποστ και με πρόσωπο στο καλάθι".

"ο Τσιάρας και ο Γιόνσεν είναι δύο σημαντικοί παίκτες στο τρία και στο τέσσερα, ο Καυκής είναι ο βασικός πλέι μέικερ, με τους Σίμτσακ, Δεμερτζή και Γιαννακίδη να βοηθούν και αυτοί την ομάδα. Πιστεύω ότι θα δούμε και αρκετή ζώνη 2-3 ή 1-2-2, ζον πρες μετά από βολές. Είναι στοιχεία που περιμένουμε να τα δούμε και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά

".

Καταλήγοντας παραδέχθηκε: " Θέλουμε να είμαστε υγιείς και συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Nα είμαστε καλά με τους εαυτούς μας, γνωρίζοντας ότι προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Διαθέτουμε την ικανότητα και τη δυνατότητα και πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτά τα δύο στοιχεία".








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ