ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ιτούδης: "Μεγάλη προσοχή στον Μάσεϊ"

Ιτούδης: "Μεγάλη προσοχή στον Μάσεϊ"
Ιτουδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ ώριμη ομάδα που για να τη νικήσεις, χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση, χαρακτήρισε τον Άρη, ο Ιτούδης

" Παίζουμε με μία ομάδα που συνδυάζει άριστα εμπειρία και ταλέντο. Προέρχεται από ένα σερί 3 συνεχόμενων νικών στην Ευρωλίγκα και όπως έδειξε και στο τελευταίο ματς με την Τσιμπόνα, αλλά και στα προηγούμενα, κάθε φορά που βρίσκονταν πίσω στο σκορ, έχουν την ωριμότητα να επιστρέψουν. Αυτό μαρτυρά ότι είναι ομάδα που παλεύει σε όλα τα παιχνίδια, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

" Ο Μάσεϊ είναι ασφαλώς ο παίκτης που κάνει την διαφορά, αφού παίζει με ενέργεια. Πρώτον δημιουργεί δικές του φάσεις που τελειώνει ιδανικά ενώ αυτό ισχύει και όταν ακολουθεί τις φάσεις συμπαικτών του, όποτε αστοχούν. Είναι εκεί για να πάρει επιθετικά ριμπάουντ και να σκοράρει. Είναι άριστος στο "ένας εναντίον ενός", παίζει με πρόσωπο και γενικά είναι ένας παίκτης που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Επίσης, ο Μότολα από το "4" έχει την ικανότητα να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες, ενώ είναι και εξαιρετικός σκόρερ, αφού σουτάρει πολύ καλά και από μακριά".

" Ο Άρης είναι καλός και στο πικ-εν-ρολ, με τον Καστλ να αποτελεί σημαντικό παραγοντα στην δημιουργία, ενώ πολύ καλός παίκτης είναι και ο Ράιτ που έχει εκτελεστική δεινότητα. Ο Καλαϊτζής έρχεται από τον πάγκο, αλλά είναι έμπειρος και πιέζει στην μπάλα, κάτι που κάνει γενικά ο Άρης, ενώ σημαντική βοήθεια προσφέρει και ο Τσαλδάρης που είναι πολύ βελτιωμένος. Ο Άρης είναι με άλλα λόγια μία ομάδα που θέλει προσοχή, συγκέντρωση".

Άπαντες παρόντες
Στο μεταξύ, η προετοιμασία της ομάδας για το ματς με του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε και ο Ομπράντοβιτς, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, συνέστησε προσοχή στους παίκτες.

Δηλώσεις για το παιχνίδι, έκανε και ο Νίκος Χατζηβρέττας: " Είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να κάνουμε ένα καλό ματς και να πάρουμε μία ακόμη νίκη. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, κάτι που αποδεικνύει με την παρουσία του στην Ευρωλίγκα και όχι μόνο, και έχει μεγάλη ιστορία, με συνεχή πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλει το αυριανό παιχνίδι ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση από μέρους μας και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για να φτάσουμε στην νίκη".








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ