ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ιτούδης για Σλούκα - Παπαγιάννη: "Έχουμε ήδη καλά νέα"

Ιτούδης για Σλούκα - Παπαγιάννη: "Έχουμε ήδη καλά νέα"
EUROKINISSI

Αισιόδοξος για την ενσωμάτωση των Σλούκα - Παπαγιάννη στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης, μετά από την ήττα από την Ισπανία.

Αντίστροφα μετράει ο Δημήτρης Ιτούδης, για τη στιγμή που οι Κώστας Σλούκας - Γιώργος Παπαγιάννης θα είναι διαθέσιμοι για την Εθνική Ελλάδας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε για την εικόνα στο παιχνίδι με την Ισπανία, για τα στοιχεία που στέρησαν το 2/2 στην προετοιμασία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και του EuroBasket 2022 και αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης:

"Είναι εκπληκτικό ότι παίξαμε και πάλι σε γεμάτο γήπεδο, σημαίνει ότι το μπάσκετ τον Αύγουστο είναι εδώ και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για το άθλημά μας. Να έχουμε ενότητα, γιατί ο κόσμος αγαπά το άθλημα και τους παίκτες.

Προσπαθήσαμε να δούμε πράγματα, χάσαμε τα τρία πρώτα δεκάλεπτα με έναν πόντο και το τέταρτο με τέσσερις. Χάσαμε όμως 12 βολές και αυτό σε ένα κλειστό παιχνίδι παίζει ρόλο. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, αλλά δεν φτάνει αυτό. Ήμασταν αρκετά νευρικοί και δεν είχαμε την επικοινωνία που απαιτεί αυτό το επίπεδο.

Προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να γίνουμε ομάδα. Εφόσον γίνουμε ομάδα θα μπορέσουμε να μιλήσουμε περαιτέρω. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε. Όπως τα ριμπάουντ, χάσαμε 10 ριμπάουντ στο ημίχρονο και οι συνολικά 17 δεύτερες επιθέσεις σου σπάνε λίγο το ηθικό.

Δεν μπορώ να πω σε ποιο ποσοστό είμαστε έτοιμοι αυτή τη στιγμή, δεν το βλέπω σαν αριθμό. Δεν είμαστε ακόμη πλήρεις κι αυτό μας έχει πληγώσει.

Έχουμε ήδη κάποια καλά νέα για τον Σλούκα και τον Παπαγιάννη. Πιο κατάλληλος να μιλήσει γι’ αυτό είναι ο γιατρός μας. Ο Γιάννης είχε ένα πρήξιμο στο γόνατο και μια ενόχληση στον αστράγαλο και τον προφυλάξαμε. Θεωρώ πως μετά τις μέρες off, που είναι απαραίτητες, θα είναι έτοιμος".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ