NBA

Ιταλός, Ισπανός, Σέρβος και Λιθουανός για τους Ράπτορς, την τελευταία ομάδα που ψάχνει προπονητή

Ιταλός, Ισπανός, Σέρβος και Λιθουανός για τους Ράπτορς, την τελευταία ομάδα που ψάχνει προπονητή
2023 AP PHOTO/JEFF CHIU

Οι Τορόντο Ράπτορς είναι πλέον η τελευταία ομάδα του NBA που ψάχνει προπονητή, με τον Μασάι Ουτζίρι να προσανατολίζεται στην πρόσληψη Ευρωπαίου.

Οι Μπακς βρήκαν προπονητή. Οι Σίξερς βρήκαν προπονητή. Οι Πίστονς βρήκαν προπονητή. Οι Σανς βρήκαν προπονητή. Και κάπως έτσι, οι Ράπτορς έγιναν η μοναδική ομάδα στο NBA που συνεχίζει να ψάχνει τον επόμενο head coach της, ώστε να αντικαταστήσει τον Νικ Νερς που μετακόμισε πριν από μερικές ημέρες στη Φιλαντέλφια.

Με τη δεξαμενή να μην έχει πλέον πολλές αξιόλογες περιπτώσεις, οι Καναδοί είναι έτοιμοι να κάνουν την έκπληξη. Και πράγματι, έκπληξη θα είναι όποια κι αν είναι η απόφασή τους. Βλέπετε, ο Ιταλός Σέρτζιο Σκαριόλο, ο Ισπανός Ζόρντι Φερνάντεθ, ο Σέρβος Ντάρκο Ραγιάκοβιτς και ο Λιθουανός Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φαίνεται πως βρίσκονται στο μικροσκόπιο του Μασάι Ουτζίρι, που αναμένεται να καταλήξει σύντομα στον εκλεκτό.

Υπάρχουν πάντως πολλά ερωτηματικά γύρω από την περίπτωση του Γιασικεβίτσιους, καθώς πρόσφατα ο προπονητής της Μπαρτσελόνα είχε μιλήσει με υποτιμητικά λόγια για το NBA και για το μπάσκετ στις ΗΠΑ. Στο παρελθόν βέβαια είχε μιλήσει ξανά με τους Ράπτορς, όταν εκείνοι είχαν ταξιδέψει στο Κάουνας για να τον συναντήσουν καθώς εργαζόταν στη Ζάλγκιρις.

TAGS NBA ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ