ΙΩΝΙΚΟΣ

Ιωνικός μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Νίκο Αγγελόπουλο

Ο Νίκος Αγγελόπουλος σε αγώνα της Μεγαρίδας
Ο Νίκος Αγγελόπουλος σε αγώνα της Μεγαρίδας INTIME

Παίκτης του Ιωνικού είναι πλέον ο Νίκος Αγγελόπουλος (39 χρονών, 2.05 μέτρα), με τους Νικαιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του έμπειρου πάουερ φόργουορντ που μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην Μεγαρίδα στο πρωτάθλημα της Elite League.

Ο Νίκος Αγγελόπουλος (39 χρονών, 2.05 μέτρα) είναι πλέον παίκτης του Ιωνικού. Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα της Νίκαιας, προσθέτοντας στο ρόστερ της έναν παίκτη με εμπειρία και παραστάσεις.

Ο Αγγελόπουλος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Μεγαρίδα. Την φετινή σεζόν είχε 10.7 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ μέσο όρο με 34% στα τρίποντα στο πρωτάθλημα της Elite League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Έναν έμπειρο παίκτη, που δεν χρειάζεται συστάσεις, εντάσσει στο δυναμικό του ο Ιωνικός. Ο λόγος για τον Νίκο Αγγελόπουλο, τον οποίο καλωσορίζουμε.

Γεννημένος στις 27 Ιουνίου 1984, έχει… φάει τα γήπεδα του μπάσκετ με το κουτάλι. Πρωτοσυστήθηκε ως παίκτης του Γαλατσίου κι ακολούθησε μια σπουδαία διαδρομή, με σταθμούς σε Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Αιγάλεω, Καβάλα, Ρέθυμνο, Κόροιβο, Φάρο, Χολαργό, Δόξα Λευκάδας, Εθνικό.

Μέχρι πρότινος ο Νίκος Αγγελόπουλος αγωνίζονταν στη Μεγαρίδα, με την οποία έκανε σπουδαίες εμφανίσεις. Με την απόκτηση του έμπειρου πάουερ φόργουορντ, η ομάδα μας ενισχύεται στη φροντ λάιν, εκεί όπου ο κόουτς Λίβανος εντόπισε κενό".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ