ΑΕΚ

Ίνγκλις: "Τα πάντα για την ΑΕΚ"

Η ΑΕΚ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2014 και ο ηγέτης της, Καρλ Ίνγκλις δεσμεύεται, μέσω του Sport24, πως θα είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα εντός παρκέ για την ομάδα.

Μπορεί να βρίσκεται δύο μήνες στην Ελλάδα, ωστόσο έχει προλάβει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ο Καρλ Ίνγκλις με το "καλημέρα" επωμίστηκε το ρόλο του ηγέτη στην Ένωση και την οδηγεί εκ του ασφαλούς. Κάτι αντίστοιχο έκανε και στη νικηφόρα αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, όπου ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 24 πόντους.

Μιλώντας στο Sport24.gr αναφέρθηκε στην επιστροφή του από τον Καναδά, ενώ στάθηκε και στις διαφορές που έχει η ΑΕΚ από τις υπόλοιπες ομάδες που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του. Όλα ξεκίνησαν, ωστόσο, από το παιχνίδι που μόλις είχε ολοκληρωθεί "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για την ομάδα μας", δήλωσε αρχικά για να συμπληρώσει ότι "παίξαμε πάρα πολύ καλά και πάρα πολύ ομαδικά. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και να δώσουε χαρά στον κόσμο".

Πώς νιώθεις που επέστρεψες στην ομάδα μετά τις διακοπές;

"Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα εδώ. Είχαμε μια... κακή ήττα στα Τρίκαλα, όμως καταφέραμε και παιξαμε πολύ καλά απέναντι στο Ρέθυμνο και πήραμε τη νίκη, που είναι πολύ σημαντική".

Σε αγχώνει καθόλου το γεγονός πως είσαι εκ των ηγετών της ομάδας;

"Είναι κάτι που μ'αρέσει και το επιθυμώ. Έχω μάθει σε όλη την καριέρα μου να παίζω υπό αυτές τις συνθήκες και θα προσπαθήσω και εδώ να είμαι ο ηγέτης της ομάδας. Είτε σκοράροντας, είτε πασάροντας, είτε μαζεύοντας ριμπάουντ. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ΑΕΚ".

Τι διαφορές εχεις εντωπίσει ανάμεσα στην ΑΕΚ και τις υπόλοιπες ομάδες που έχεις αγωνιστεί;

"Κάθε ομαδα και κάθε χώρα είναι διαφορετική. Οι εντυπώσεις μου από την Ελλάδα είναι εξαιρετικές, γιατί είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ. Δεν ξέρω πολλούς παίκτες, κάτι που δεν συμβαίνει με την Ισπανία, καθώς τους ξέρω όλους και όλοι με ξέρουν. Κάθε μέρα στην ΑΕΚ είναι μια πρόκληση και είμαι έτοιμος γι'αυτες".

Ο κόσμος της ΑΕΚ τι μπορεί να περιμένει από εσάς;

"Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε κάθε μέρα. Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, η σεζόν είναι μεγάλη, οπότε πρέπει να κοιτάξουμε πως θα βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ