ΑΡΗΣ

Ηλιάδης: "Σοβαροί σε όλη τη διάρκεια"

Ηλιάδης: "Σοβαροί σε όλη τη διάρκεια"
Ο Σάββας Ηλιάδης

Στον κόσμο της ομάδας, αφιέρωσε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ο Σάββας Ηλιάδης. Βελτίωση υποσχέθηκε ο Ουάσιγκτον

Αν πάντως υπήρχε ένα ερωτηματικό πριν από το τζάμπολ του χθεσινού ντέρμπι στο στρατόπεδο του Άρη είχε να κάνει με το ποιος θα αντικαθιστούσε τον Τερέλ Καστλ στην θέση του αρχηγού της ομάδας. Όπως φάνηκε τελικά αυτός ήταν ο Σάββας Ηλιάδης με την απάντηση να δόθηκε στην είσοδο των "κιτρίνων" με τον Έλληνα γκαρντ να ήταν εκείνος που οδήγησε την κούρσα.
Η πρώτη εξάλλου εμφάνιση του Ηλιάδη στην θέση του αρχηγού του Άρη συνδυάστηκε με τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι που ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά την σημασία του για την ομάδα και τους φιλάθλους της. Και στο αγωνιστικό κομμάτι όμως ο Έλληνας γκαρντ φρόντισε να μεταφέρει το πάθος του στους συμπαίκτες του και στο δεύτερο δεκάλεπτο να περιορίσει εμφανώς την δράση του Ιμπραήμ Κουτλουάι.

" Ξέρουμε τι σημαίνει μία νίκη επί του ΠΑΟΚ για τους φιλάθλους μας", παραδέχθηκε ο Ηλιάδης κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια του Άρη μετά το τελικό 83-73 και συνέχισε: " Σε όλη την διάρκεια του αγώνα παρουσιαστήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και θέλαμε πάρα πολύ την νίκη για εμάς αλλά και για τους φιλάθλους μας", για να επισημάνει: " Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας".

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι τόνισε: " Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, με μας αλλά και τον ΠΑΟΚ να είχαμε καλά διαστήματα. Σε αυτά τα παιχνίδια όμως κερδίζει αυτός που θέλει περισσότερο την νίκη, έχει μεγαλύτερο πάθος και θέληση", για να παραδεχθεί πάντως πως: " Με τέτοιο κόσμο είναι δύσκολο να χάσουμε μέσα στο Αλεξάνδρειο από οποιαδήποτε ομάδα".

Σχετικά με την παρουσία των Μπόισα και Ουάσιγκτον είπε: " Τα δύο νέα παιδιά μας βοήθησαν αρκετά και σίγουρα με την πάροδο του χρόνου θα γίνονται καλύτεροι και πιστεύω ότι στην συνέχεια γενικότερα θα έχουμε καλύτερη απόδοση", ενώ φρόντισε ήδη να γυρίσει σελίδα λέγοντας: " Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Εφές όπου θέλουμε την νίκη για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την 4η θέση στον όμιλό μας".

Όταν ρωτήθηκε και για την προσέλευση του κόσμου που αυξάνεται αγώνα με τον αγώνα απάντησε ότι: " Σίγουρα η προσέλευση των φιλάθλων μας δεν είναι στο βαθμό που ήταν πέρυσι, οι λόγοι είναι πολλοί. Αλλά πάντα είναι στο πλευρό μας και χαίρομαι που γέμισαν το Αλεξάνδρειο και μπορέσουμε να τους σώσουμε χαρά", για να εξηγήσει: " Γιατί με την Λιέτουβος που επίσης είχε αρκετό κόσμο, στεναχωρήσαμε τους φιλάθλους μας με την ήττα".

Από την πλευρά του ο Ντάριους Ουάσιγκτον στο ντεμπούτο του χθες στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα - απέναντι μάλιστα στην πρώην του ομάδα τον ΠΑΟΚ – τόνισε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να είναι καλή ομάδα".

"Εμείς όμως εκτελέσαμε σωστά τις οδηγίες του προπονητή μας, ήμασταν καλύτεροι και πήραμε την σημαντική νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα λόγω και της διαφοράς που είχαμε από το πρώτο, παίξαμε καλύτεροι, ήμασταν πιο άνετοι και αυτό μας βοήθησε

".

Όσο για τον ίδιο είπε: " Πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος στην συνέχεια κι εγώ και ολόκληρη η ομάδα. Ακόμη μαθαίνω το παιχνίδι των συμπαικτών μου και αυτοί το δικό μας. Μέσα από τις προπονήσεις προσπαθώ να αφομοιώσω τα συστήματα", και συνέχισε: " Πάντα παίζω με πάθος, το μπάσκετ είναι η ζωή μου".

"Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα, είτε παίξω ένα λεπτό, είτε 30 και κάνω τα πάντα για την νίκη. Η ατμόσφαιρα επίσης μας βοήθησε, ήταν εκπληκτικοί και οι φίλαθλοι μας έδωσαν την έξτρα ενέργεια που χρειαζόμασταν για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι

".












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ