ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Η Ζάλγκιρις πήρε θέση μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία: άλλαξε ήδη το σήμα της

Η Ζάλγκιρις πήρε θέση μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία: άλλαξε ήδη το σήμα της
TWITTER.COM/BCZALGIRIS

Πώς η Ζάλγκιρις έδειξε ότι συμπαραστέκεται στην Ουκρανία μετά την απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν για στρατιωτική επέμβαση στις δύο αποσχισθείσες περιοχές.

"Η καρδιά μας είναι στ' αδέρφια μας. Δόξα στους ήρωες".

Με αυτό το λιτό πλην ξεκάθαρο μήνυμα θέλησε η επίσημη Ζάλγκιρις να στηρίξει την Ουκρανία μετά την εντολή εισβολής των ρωσικών στρατευμάτων που έδωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/2) ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Μάλιστα το λογότυπο των λογαριασμών που χρησιμοποιεί πλέον η ομάδα από το Κάουνας στα κοινωνικά δίκτυα φέρουν πλέον ως background τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας.

Επίσης οι άνθρωποι του ιστορικού κλαμπ του λιθουανικού μπάσκετ ενημέρωσαν πως ανέλαβαν ήδη δράση προκειμένου οι ομάδες της EuroLeague να εξετάσουν τα δεδομένα και να συναποφασίσουν για την τακτική που θα ακολουθήσουν εφεξής.

"Η Ζάλγκιρις Κάουνας δεν παραβλέπει τα γεγονότα στην Ουκρανία και οργανώνει μια κουβέντα με τη διοίκηση της Euroleague προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση και να συμφωνηθούν περαιτέρω κινήσεις Είμαστε επίσης σε συζητήσεις με διάφορες ομάδες πάνω στο θέμα και η κατάσταση θα εξεταστεί απ' όλη τη λίγκα. Μια ομόφωνη απόφαση είναι αναγκαία", ανέφεραν οι Λιθουανοί ψάχνοντας τους δικούς τους συμμάχους σε όλη αυτήν προσπάθεια.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ