ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Η Ζάλγκιρις κινείται για την απόκτηση του Όστιν Χόλινς

Η Ζάλγκιρις κινείται για την απόκτηση του Όστιν Χόλινς
CEDEVITA OLIMPIJA / ALES FEVZER / ABA LIGA

Μετά το Έντμοντ Σάμνερ, η Ζάλγκιρις κίνεται για την απόκτηση του Όστιν Χόλινς (1991, 1μ93), προκειμένου να καλύψει κάπως τις απουσίες των Άρνας Μπουτκεβίτσιους και Λούκας Λεκαβίτσιους.

Κόντα στην απόκτηση του Όστιν Χόλινς (1991, 1μ93) βρίσκεται η Ζάλγκιρις Κάουνας, σύμφωνα με το BasketNews. Η ομάδα του Κάζις Μασκβίτις χρειάζεται ενισχύσεις στην backcourt μετά τον τραυματισμό του Άρνας Μπουτκεβίτσιους και μετά την επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε ο Λούκας Λεκαβίτσιους και δεν μπορεί να περιμένει μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της EuroLeague για να πάρει κάποιον παίκτη που να έχει αγωνιστεί ήδη φέτος στη διοργάνωση.

Ως εκ τούτου, η περίπτωση του Χόλινς μοιάζει ιδανική, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με 112 συμμτοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με τις φανέλες της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, του Ερυθρού Αστέρα και της Μακάμπι από το 2019 έως και το 2023.

Ο 32χρονος γκαρντ βρίσκεται εκτός δράσης από τον Ιανουάριο του 2023, καθώς τότε υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο, ενώ πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στο παρκέ.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ