EUROLEAGUE

Ζάλγκιρις: Εκτός για περίπου έναν μήνα ο Λεκαβίτσιους, υποβλήθηκε σε επέμβαση για σκωληκοειδίτιδα

Ο Λεκαβίτσιους σε αγώνα της Ζάλγκιρις
Ο Λεκαβίτσιους σε αγώνα της Ζάλγκιρις PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Πλήγμα για την Ζάλγκιρις Κάουνας, η οποία ανακοίνωσε πως ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα λόγω επέμβασης για την σκωληκοειδίτιδα.

Ακόμα ένα πρόβλημα προέκυψε για την Ζάλγκιρις Κάουνας, η οποία θα στερηθεί των υπηρεσιών του Λούκας Λεκαβίτσιους για περίπου έναν μήνα.

Ο λόγος είναι το γεγονός ότι χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση για την σκωληκοειδίτιδα, καθώς ο παίκτης αισθάνθηκε πόνους στην κοιλιά μετά το παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο την Άλμπα και μέσα από τις εξετάσεις επιβεβαιώθηκε ότι το χειρουργείο ήταν απραίτητο.

Θυμίζουμε πως εκτός για περίπου έναν μήνα τέθηκε και ο Μπρέιντι Μάνεκ προ ολίγων ημερών, λόγω τραυματισμού στο δεξί γόνατο, ενώ τραυματίας είναι και ο Άρνας Μπουτκεβίτσιους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ζάλγκιρις:

"Η Ζαλγκίρις Κάουνας έλαβε ακόμη ένα άσχημο νέο. Ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα μείνει εκτός ροτέισον μετά από το ταξίδι στη Γερμανία.

Την Τρίτη, η Ζαλγκίρις έπαιξε τον αγώνα της για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague με την ALBA στο Βερολίνο.

Μετά το παιχνίδι, ο Λεκαβίτσιους άρχισε να νιώθει πόνους στην κοιλιά. Αφού επέστρεψε στο Κάουνας και έκανε εξετάσεις, αποδείχθηκε ότι χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.

Μετά το χειρουργείο, έγινε σαφές ότι ο Λεκαβίτσιους θα λείψει περίπου ένα μήνα από το μπάσκετ".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ