ΑΓΓΛΙΑ

Η Βρετανική Λίγκα διέψευσε ότι ερευνά τους ιδιοκτήτες των Λόντον Λάιονς για εγκληματικές πράξεις

Η Βρετανική Λίγκα διέψευσε ότι ερευνά τους ιδιοκτήτες των Λόντον Λάιονς για εγκληματικές πράξεις
INTIME SPORTS

Με ανακοίνωσή της η Βρετανική Λίγκα πήρε θέση για το άρθρο που έκανε λόγο ότι ερευνά τους ιδιοκτήτες των Λόντον Λάιονς για παράνομες δραστηριότητες, ξεκαθαρίζοντας ότι απλώς βάσει πρωτοκόλλου θα ερευνήσει όλες τις ομάδες.

Το άρθρο του Josimar Football ότι η Βρετανική Λίγκα (BBL) ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστώσει αν οι ιδιοκτήτες των Λόντον Λάιονς εμπλέκονται σε πληθώρα εγκληματικών πράξεων έκανε θόρυβο στην Μεγάλη Βρετανία. Η BBL όμως φρόντισε άμεσα να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Με ανακοίνωσή της η Βρετανική Λίγκα ξεκαθάρισε ότι το συγκεκριμένο άρθρο δεν έχει βάση, προσθέτοντας ότι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα περνούν από έλεγχο προκειμένου να φανεί αν θα πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση ανέφερε:

"Το Δ.Σ της Βρετανικής Λίγκας Μπάσκετ, στο πλαίσιο των θεσμικών καθηκόντων του εξετάζει τακτικά την υγεία των ομάδων. Δεν σχολιάζουμε δημοσιεύματα, αλλά θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι το συγκεκριμένο κομμάτι που δημοσιεύτηκε σχετικά με έρευνα που γίνεται είναι εντελώς λανθασμένο.

Η αναθεώρηση οποιουδήποτε συλλόγου, ή συλλόγων, δεν είναι ασυνήθιστη και είναι ένα μέτρο για την διασφάλιση της οικονομικής βιωσιμότητας του πρωταθλήματος και των συλλόγων του, ώστε να διασφαλιστεί ότι το πρωτάθλημα και οι σύλλογοι βρίσκονται σε εξαιρετική θέση για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες τους για ανάπτυξη".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ