ΑΓΓΛΙΑ

Στο μικροσκόπιο οι Λόντον Λάιονς: Οι ιδιοκτήτες του κλαμπ φέρεται να εμπλέκονται σε απαγωγές, απάτες και διακίνηση ναρκωτικών

Στο μικροσκόπιο οι Λόντον Λάιονς: Οι ιδιοκτήτες του κλαμπ φέρεται να εμπλέκονται σε απαγωγές, απάτες και διακίνηση ναρκωτικών
ΓΙΩΤΑ ΛΟΤΣΑΡΗ / EUROKINISSI

Η Βρετανική Λίγκα έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσει αν οι ιδιοκτήτες των Λόντον Λάιονς, 777 Partners, είναι σε θέση να διοικούν το κλαμπ, μετά από ένα άρθρο του Josimar Football, που εμπλέκει εταιρείας συμφερόντων τους με πληθώρα εγκληματικών πράξεων.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Στιούαρτ Χοτζ, η Βρετανική Λίγκα (British Basketball League) έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσει αν οι ιδιοκτήτες των Λόντον Λάιονς, 777 Partners, είναι σε θέση να διοικούν το κλαμπ, μετά από ένα εκτενές άρθρο του Josimar Football, που εμπλέκει εταιρείας συμφερόντων τους με πληθώρα εγκληματικών πράξεων, όπως απαγωγές, απάτες και διακίνηση ναρκωτικών.

Η 777 Partners, που κατέχει και το 45% των μετοχών της BBL, αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς που παρουσιάζονται στο άρθρο του Josimar. Το άρθρο συμπεριλαμβάνει βέβαια δικαστικά έγγραφα από την Αμερική, όπως και καταθέσεις μαρτύρων, για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του. Ωστόσο, η 777 Partners απέρριψε αυτούς τους ισχυρισμούς ως "ανακριβείς και δυσφημιστικούς".

Το χρονοδιάγραμμα και οι λεπτομέρειες της έρευνας της Λίγκας δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο, δεν αποκλείεται όταν αυτή ολοκληρωθεί, να γίνει ανάκληση της άδειας των Λάιονς από την 777 Partners.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ