ΙΤΑΛΙΑ

Η Βενέτσια ανακοίνωσε την απόκτηση του Καμπενγκέλε

Η Βενέτσια ανακοίνωσε την απόκτηση του Καμπενγκέλε
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Παίκτης της Βενέτσια είναι πλέον ο Φιόντου Καμπενγκέλε (26 χρονών, 2.08 μέτρα), με την ιταλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Καναδού λιγότερο από δύο ώρες μετά την αποδέσμευσή του από την ΑΕΚ Bettson

Ο Φιόντου Καμπενγκέλε (26 χρονών, 2.08 μέτρα) ανήκει πια στο δυναμικό της Βενέτσια. Την είδηση έκανε γνωστή η ιταλική ομάδα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Καναδού σέντερ την ίδια ημέρα που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Betsson.

Η ιταλική ομάδα είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Καναδού από την προηγούμενη εβδομάδα, δείχνοντας τις προθέσεις της. Η υπόθεση έδειχνε πάντως να μην προχωράει λόγω του συμβολαίου του Καμπενγκέλε με την ΑΕΚ Betsson, ωστόσο η απόφαση του Καναδού να θέσει εαυτό εκτός ομάδας στην "Ένωση" οδήγησε στην λύση του συμβολαίου του, με τους "κιτρινόμαυρους" να βρίσκονται πλέον στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Με την φανέλα της ΑΕΚ Betsson ο Καμπενγκέλε είχε φέτος 14 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1.2 κοψίματα μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League (6 αγώνες) και 10.5 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 1.5 κοψίματα μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League (4 αγώνες).

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ