ΑΕΚ

ΑΕΚ Betsson: Ιταλικά δημοσιεύματα συνδέουν τον Καμπενγκέλε με την Βενέτσια

ΑΕΚ Betsson: Ιταλικά δημοσιεύματα συνδέουν τον Καμπενγκέλε με την Βενέτσια
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Ιταλικές σειρήνες για τον Φιόντου Καμπενγκέλε, με δημοσιεύματα από την Ιταλία να αναφέρουν ότι ο θηριώδης σέντερ της ΑΕΚ Betsson βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Βενέτσια.

Ο Φιόντου Καμπενγκέλε έχει αποδειχθεί πολύτιμος την φετινή σεζόν για την ΑΕΚ Betsson. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του λοιπόν φαίνεται ότι τράβηξαν το ενδιαφέρον της Βενέτσια, με ιταλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.

Η ιταλική ομάδα προσπαθεί ακόμα να βρει τον βασικό της σέντερ, μην έχοντας συνέλθει από το φιάσκο με τον Μπρούνο Καμπόκλο και φαίνεται ότι έριξε τα δίχτυα της στον Καναδό, με ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι έχει γίνει προσέγγιση.

Για την ιστορία, ο Καμπενγκέλε (που ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή των "κιτρινόμαυρων" στην Γερμανία για τον αγώνα με την Λούντβιχσμπουργκ) άλλαξε πρόσφατα εκπρόσωπο. Στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει πάντως το καλοκαίρι με την ΑΕΚ Betsson δεν υπάρχει κάποιο buy out, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Την φετινή σεζόν ο Καμπενγκέλε έχει 14 πόντους, 7.6 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League και 10.3 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1.7 κοψίματα μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ