ΑΕΚ

Τέλος ο Καμπενγκέλε από την ΑΕΚ Betsson

O Εμφιόντου Καμπενγκέλε
O Εμφιόντου Καμπενγκέλε EUROKINISSI SPORTS

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ Betsson ο Φιόντου Καμπενγκέλε, με την "Ένωση" να ανακοινώνει ότι έλυσε το συμβόλαιο του Καναδού σέντερ επειδή έθεσε ο ίδιος εαυτόν εκτός ομάδας. Προς Ιταλία ο θηριώδης σέντερ, ψάχνουν άμεσα για αντικαταστάτη οι "κιτρινόμαυροι".

Ο Φιόντου Καμπενγκέλε δεν είναι πλέον παίκτης της ΑΕΚ Bettson. Η "Ένωση" ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του Καναδού σέντερ, αναφέροντας ότι έθεσε ο ίδιος εαυτόν εκτός ομάδας, με τους "κιτρινόμαυρους" να τον αποδεσμεύουν, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "η φιλοσοφία μας είναι αδιαπραγμάτευτη", αφήνοντας αιχμές για την συμπεριφορά του άλλοτε NBAερ, ο οποίος λιγότερο από δύο ώρες αργότερα ανακοινώθηκε από την Βενέτσια.

Παράλληλα, η ΑΕΚ Betsson πρόσθεσε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Καναδού σέντερ.

Είναι σαφές ότι η αποχώρηση του Καμπενγκέλε ήρθε την χειρότερη δυνατή στιγμή για την "Ένωση". Κι αυτό γιατί μόλις προχθές (24/12) τέθηκε εκτός για αρκετές εβδομάδες ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας με κάταγμα στο αριστερό χέρι, με τους "κιτρινόμαυρους" να καλούνται πλέον να καλύψουν τόσο το τεράστιο κενό του Λιθουανού, όσο και αυτό του Καμπενγκέλε.

Με την φανέλα της ΑΕΚ Betsson ο Καμπενγκέλε είχε φέτος 14 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1.2 κοψίματα μέσο όρο σε 20 λεπτά συμμετοχής στην Stoiximan Basket League (6 αγώνες) και 10.5 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 1.5 κοψίματα μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League (4 αγώνες).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΑΕΚ ΒΕTSSON BC ανακοινώνει, ότι ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε έθεσε εαυτόν εκτός ΑΕΚ.

Κατόπιν τούτου, η Διοίκηση προχώρησε στη λύση συνεργασίας με τον Καναδό αθλητή.

Η φιλοσοφία μας αδιαπραγμάτευτη.

Στην Ομάδα μας θα παραμένουν όλοι όσοι βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση ως προς τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, όλοι όσοι πιστεύουν στο πλάνο μας και όλοι όσοι σέβονται με συμπεριφορές και με την καθημερινή τους παρουσία τούς προπονητές τους, τους συναθλητές τους, και τον κόσμο της ΑΕΚ.

Ενημερώνουμε τους οπαδούς μας, ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του.

Οι στόχοι μας σε Ελλάδα και Ευρώπη σταθερά υψηλοί.

Πάνω απ’ όλους η ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ