LIGA ENDESA

Η Βαλένθια έχασε από την -χωρίς Χάουαρντ- Μπασκόνια πριν από τον Παναθηναϊκό

Η Βαλένθια έχασε από την -χωρίς Χάουαρντ- Μπασκόνια πριν από τον Παναθηναϊκό
MIGUEL ANGEL POLO/VALENCIA BASKET

Η Μπασκόνια έπαιξε κόντρα στην Βαλένθια χωρίς τον Μάρκους Χάουαρντ, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει την νίκη με 83-74. Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού θα πάει στο ΟΑΚΑ να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (23/11. 21:15) μετά από τρίτο συνεχόμενο αρνητικό αποτελέσμα.

Μετά τις ήττες από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στην διαβολοβδομάδα της EuroLeague, η Βαλένθια έχασε ένα ακόμα ισπανικό ντέρμπι, αυτό κόντρα στην Μπασκόνια, στο πλαίσιο της 10ης στροφής στην Liga Endesa. Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού ηττήθηκε, λοιπόν, με 83-74 από εκείνη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μερικές μέρες πριν επισκεφθεί το ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (23/11. 21:15).

Οι Βάσκοι παρατάχθηκαν χωρίς τον Μάρκους Χάουαρντ, είδαν όμως τους Βάνια Μαρίνκοβιτς, Τάντας Σεντεκέρσκις και Καλίφα Ντιοπ να επιστρέφουν στις επάλξεις. Ο Λιθουανός είχε μάλιστα πολύ καλή παρουσία, μετρώντας 15 πόντους και 5 ριμπάουντ. Εξαρετικός για πολλοστή φορά φέτος ο Τσίμα Μονεκέ, ο οποίος προσέφερε 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Από την Βαλένθια ξεχώρισε ο Ντάμιεν Ίνγκλις, που πέτυχε double-double με 19 πόντους, 11 ριμπάουντ, ο Μπράντον Ντέιβις που μέτρησε 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, αλλά και ο Κρις Τζόουνς, ο οποίος σημείωσε 10 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-19, 36-37, 62-57, 83-74

TAGS LIGA ENDESA ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ