FIBA WORLD CUP

Η Τουρκία αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 κι ο Αταμάν ξέσπασε: "Μ@λ@κίες της FIBA"

Ο Εργκίν Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν FIBA

Έξαλλος με τη FIBA ο Εργκίν Αταμάν, μίλησε με βαριές εκφράσεις για την προκριματική διαδικασία του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ομάδα του πέρασε εύκολα από το Βέλγιο στην τελευταία αγωνιστική της προκριματικής φάσης, όμως είχε ήδη αποκλειστεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στις Φιλιππίνες, στην Ινδονησία και στην Ιαπωνία από τις 25 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Ο Εργκίν Αταμάν σίγουρα απέτυχε, όμως στις δηλώσεις του ήταν καυστικός απέναντι στην παγκόσμια ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης.

"'Μ@λ@κίες της FIBA. Σε αυτή τη διαδικασία δεν είχαμε τους αθλητές του NBA, εκτός από δύο ματς στα οποία έπαιξαν το καλοκαίρι. Επίσης δεν μπορούσαμε να εκμεταλλευθούμε τους παίκτες της EuroLeague. Και κάπως έτσι η Τουρκία δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο χάρη στις μ@λ@κίες της FIBA, η οποία θα πρέπει να ντρέπεται γι' αυτή την κατάσταση. Μας έβαζαν να παίζουμε στη διάρκεια της σεζόν. Τέλος πάντων, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια στο προ προ-ολυμπιακό τουρνουά" ήταν τα λόγια του Εργκίν Αταμάν στο TRT Spor.

Η Τουρκία τερμάτισε στην τέταρτη θέση του ομίλου στον οποίο συμμετείχε και η Ελλάδα, από την οποία ηττήθηκε δύο φορές, εντός κι εκτός έδρας.

TAGS FIBA WORLD CUP ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ