STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η Θεσσαλονίκη βάφτηκε κίτρινη

Η Θεσσαλονίκη βάφτηκε κίτρινη

Ο Άρης επικράτησε, στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, του ΠΑΟΚ, εκτός έδρας, ενώ η ΑΕΚ πέρασε από το κλειστό της Νέας Σμύρνης

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα ο Άρης επικράτησε του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στο "PAOK Sports Arena", ενώ η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να περάσει από την έδρα του Πανιωνίου. Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους Απόλλων Πατρών, ΚΑΟΔ και Κόροιβος Αμαλιάδας.

Ο Αρης "πλήγωσε" ξανά τον ΠΑΟΚ, τον κέρδισε στο "Παλατάκι" με σκορ 77-78 και έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ έκανε δυο τις εκτός έδρας νίκες (σε επτά επισκέψεις στη φετινή ΣΚΡΑΤΣ Basket League) με το 78-92 , στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, που εμφανίστηκε πολύ καλύτερος, αλλά δεν έφτανε. Πέντε παίκτες της Ένωσης τελείωσαν διψήφιοι.

Ο Πανελευσινιακός έδειχνε ικανός για την ανατροπή, αλλά ο Απόλλων Πατρών χαμογέλασε τελευταίος. Ο Ελ Αμίν πέτυχε το τρίποντο της νίκης και οι Πατρινοί επικράτησαν εκτός έδρας με 72-71 .

Ο ΚΑΟΔ American Genetics μετά τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου μετέτρεψε σε... περίπατο τον "τελικό" με το Ρέθυμνο, επικρατώντας πιο άνετα από το τελικό 91-76 .

Ο Κόροιβος προηγήθηκε με 18-2 στο 6'06", δεν απειλήθηκε ποτέ ξανά από τα Τρίκαλα κι εν τέλει έφτασε στην εύκολη νίκη επί των Θεσσαλών με 80-58 ! Μάρσαλ και Ρούμπιο οι κορυφαίο για την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου.

Παράλληλα, διαβάστε τι έγινε στη 15η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας. Μεγάλη νίκη για το Λαύριο, που σταμάτησε το σερί του Αρκαδικού .

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ