ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ

Η έκπληξη των Μπουλς στον Ζακ ΛαΒίν για την επιλογή του στο All-Star Game 2021

Ο Ζακ ΛαΒίν των Μπουλς
Ο Ζακ ΛαΒίν των Μπουλς CHICAGO BULLS/FACEBOOK

Ο Ζακ ΛαΒίν θα εκπροσωπήσει τους Σικάγο Μπουλς στο All-Star Game 2021 που θα γίνει στην Ατλάντα, με τους "Ταύρους" να του επιφυλάσσουν μία μεγάλη έκπληξη (VIDEO).

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/2), ανακοινώθηκαν οι αναπληρωματικοί του φετινού NBA All-Star Game, με τις δύο δωδεκάδες της Ανατολής και της Δύσης να είναι έτοιμες για να ηγηθούν οι αρχηγοί, Κέβιν Ντουράντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Οι Μπουλς μάλιστα, θα έχουν κι αυτοί έναν παίκτη τους στους δώδεκα της Ανατολικής Περιφέρειας, αφού ο Ζαλ ΛαΒίν θα εκπροσωπήσει την ομάδα του στο All-Star Game της Ατλάντα.

Συγκεκριμένα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά, μετά από τη σεζόν 2016-17, που ένας παίκτης των "Ταύρων" θα εκπροσωπήσει την ομάδα του Σικάγο, καθώς είχε να γίνει πριν από περίπου 4 χρόνια, όταν επιλέχθηκε ο Τζίμι Μπάτλερ.

Μία τέτοια ιδιαίτερη στιγμή λοιπόν, δεν θα μπορούσαν να την αφήσουν να πάει χαμένη, αφού οι Μπουλς αποφάσισαν να κάνουν μία έκπληξη στον ΛαΒίν, την ώρα που ο ίδιος ετοιμαζόταν να συνδεθεί από το σπίτι του σε συνέντευξη μέσω του διαδικτύου σε εκπροσώπους του Τύπου. Όταν λοιπόν συνδέθηκε, μόνο τους εκπροσώπους δεν είδε στην οθόνη του υπολογιστή του, αφού εμφανίστηκαν από το πουθενά φίλοι, οικογένεια και φυσικά παίκτες της ομάδας του Σικάγο.

Δείτε την έκπληξη:

Photo Credits: Chicago Bulls/Facebook

TAGS ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ