ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Η προφητεία των παιδιών του Χάινς: "Ένιωσα ότι ήταν πεπρωμένο να προκριθούμε"

Ο Κάιλ Χάινς κάνει δηλώσεις
Ο Κάιλ Χάινς κάνει δηλώσεις PRINTSCREEN NOVASPORTS

Ο Κάιλ Χάινς αποθέωσε την σύζυγό και τα παιδιά του με μία τρομερή δήλωση μετά την νίκη-πρόκριση της Αρμάνι κόντρα στην Μπάγερν, αποκαλύπτοντας τι έκαναν και τον βοήθησαν να πιστέψει ότι ήταν πεπρωμένο του να πάει στο Final Four.

Η Αρμανι Μιλάνο προκρίθηκε έπειτα από 29 χρόνια στο Final Four χάρη στην νίκη της με 92-89 επί της Μπάγερν στο Game 5, με τον Κάιλ Χάινς να βγάζει την άμυνα του αγώνα στον Γουέιντ Μπάλντουιν στο τέλος. Και, μετά τον αγώνα, ο Αμερικανός δήλωσε ότι ίσως όλα αυτά να οφείλονταν στα παιδιά του.

Μιλώντας αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στα ΜΜΕ, ο Αμερικανός σέντερ αποκάλυψε πώς τα δύο παιδιά του, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, μπόρεσαν με τον τρόπο τους να του τονώσουν την αυτοπεποίθηση πριν τον αγώνα, αποθεώνοντας και την σύζυγό του για το γεγονός ότι ώθησε τα παιδιά τους σε αυτή την κίνηση.

"Θέλω να πω ένα πράγμα. Πριν πέσω για ύπνο χθες, μου είπε η κόρη μου ότι ήρθε η ώρα να δείξω την μαγεία μου και όταν ξύπνησα το πρωί, ο γιος μου ήρθε με μία φανέλα του Final Four στο δωμάτιό μου, οπότε κατάλαβα ότι ήταν το πεπρωμένο να προκριθούμε στο Final Four. Ευχαριστώ λοιπόν την σύζυγό μου και στα παιδιά μου" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάινς, για να προσθέσει σχετικά με την πρόκριση της Αρμάνι:

"Είναι εξαιρετικό συναίσθημα αυτό που αισθάνομαι, επειδή το πέτυχα με αυτά τα παιδιά. Για πολλούς θα είναι η πρώτη φορά σε Final Four. Ο τρόπος που παλέψαμε κόντρα στην Μπάγερν σε αυτή την σειρά ήταν καταπληκτικός. Βγάζω το καπέλο στην Μπάγερν".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Χάινς:

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ