ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η πίεση αρέσει στον Ομπράντοβιτς

Η πίεση αρέσει στον Ομπράντοβιτς

Ο «Ζοτς» μίλησε για το ματς της Τετάρτης, με την πρωταθλήτρια Γαλατασαράι, αποκάλυψε πότε φτάνει στο πικ του και διαβεβαίωσεπως όλα μπορούν να συμβούν, όταν δίνεις το 100%.

Την Τετάρτη, στις 19.00, η πρωταθλήτρια Γαλατασαράι θα συναντήσει τη Φενέρμπαχτσε Ουλκέρ -στο νεόδμητο "Yeni Yasar Dogu Spor Salonu" της Σαμψούντα, που κόστισε 19.5 εκάτ. δολ- για να ασχοληθούν με το Presidential Cup. Ή αν προτιμάτε το "Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupasi", που λένε οι γείτονες.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στη fanatik.com.tr για αυτήν την κούπα, εξηγώντας ότι "ξέρουμε πολύ καλά τη σημασία αυτού του αγώνα και την ιδιαιτερότητα της ημέρας. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, όπως μας σέβονται και εκείνοι. Θα είναι δύσκολο ματς με δυνατή ομάδα απέναντι μας. Θέλουμε να νικήσουμε". Και δεν είναι ώρα για να παράπονα, δεδομένου ότι εντός των προσεχών ημερών η Φενέρ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της σε όλες της διοργανώσεις που μετέχει.

"Εχουμε κάνει μόνο τέσσερις προπονήσεις όλοι μαζί. Χρειαζόμαστε ακόμα πολύ δουλειά και δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Για να καταφέρουμε όλοι να κάνουμε το κάτι παραπάνω, χρειαζόμαστε εξτρά κίνητρο" και αν μη τι άλλο ο συγκεκριμένος ξέρει να το παρέχει.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο «Ζοτς» δούλεψε με τους νέους -σε ηλικία- παίκτες της ομάδας, διότι όλοι οι άλλοι έλειπαν (σε διακοπές και με τις εθνικές).

"Ήταν πολύ μεγάλη χαρά για εμένα αυτό που έκανα. Τα παιδιά ήταν εξαιρετικά, από την πρώτη μέρα και καθημερινά δούλευαν πολύ σκληρά, για να μου αποδείξουν πράγματα. Θα τους δοθούν ευκαιρίες", είπε, ενώ το είχε ήδη κάνει: τους έβαλε όλους στο ματς με τους Θάντερ (τον Κέναν Σιπάχι που έχει γεννηθεί το 1995, τον Μελίχ Μαχμουτόγλου του '90, τον Αϊμπερκ Ολμάζ του '96, τον Μπίρσεν Μέτεκαν του '95, τον Ιζέτ Τουρκιγιλμάζ του '90 τον Ουμάρ Φαρούκ Γιουρτσεβέν του '98 και τον Μπερκ Ιμπραχίμ Ουρογλού του '97 -όλοι έχουν να κοιμηθούν από εκείνη τη μέρα).

Η επόμενη ερώτηση αφορούσε την αποκάλυψη του Τουργκάι Ντεμιρέλ (πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας), σύμφωνα με την οποία "μιλήσαμε πέρυσι με τον Ομπράντοβιτς, αλλά μας είπε πως δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει την εθνική". Μήπως τώρα αυτό πρόκειται να αλλάξει; "Ηλθα στην Τουρκία για την Φενέρμπαχτσε και μόνο στη Φενέρμπαχτσε έχω το μυαλό μου", ξεκαθάρισε.

Όταν του θύμισαν πως η απαίτηση του κοινού, αλλά και του προέδρου, Αζίζ Γιλντιμίρ είναι οι κούπες, είπε ότι "δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κατακτηθεί, όταν δίνεις το 100%. Εξυπακούεται πως και εγώ νιώθω πίεση, αλλά υπό πίεση είναι που λειτουργώ καλύτερα και φτάνω στις επιτυχίες".

Για το τέλος, άφησε την ατάκα που έλεγε κάθε φορά και στην Ελλάδα πριν από το όποιο ματς: " Χωρίς τους οπαδούς μας δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα. Τίποτα δεν έχει αξία στη δουλειά μας, όταν εκείνοι δεν είναι δίπλα μας".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ