ABA LEAGUE

Η Παρτίζαν τιμωρήθηκε με προσωρινή απαγόρευση πώλησης και διανομής εισιτηρίων για τον 4ο τελικό

Η Παρτίζαν τιμωρήθηκε με προσωρινή απαγόρευση πώλησης και διανομής εισιτηρίων για τον 4ο τελικό
PHOTO CREDITS: ABA LIGA

Έπειτα από τα επεισόδια που έγιναν στον τρίτο τελικό της ABA Liga ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα, η ομάδα του Ομπράντοβιτς τιμωρήθηκε με προσωρινή απαγόρευση πώλησης και διανομής εισιτηρίων, όπως αναφέρει η Mozzartsport.

Ο τρίτος τελικός της ABA Liga ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα στιγματίστηκε από τα επεισόδια που οδήγησαν στην 20λεπτη διακοπή του αγώνα. Συγκεκριμένα, 57'' πριν από την λήξη και με τη διαφορά στους τρεις πόντους υπέρ της Παρτίζαν, οι διαιτητές διέταξαν την προσωρινή διακοπή του αγώνα λόγω ρίψης αντικειμένων στο παρκέ.

Όπως αναφέρει η Mozzartsport, η επιτροπή της ABA Liga αποφάσισε την προσωρινή απαγόρευση πώλησης και διανομής εισιτηρίων για τον επόμενο αγώνα των τελικών της Αδριατικής Λίγκας την Παρασκευή (4/6) ξανά στην έδρα της Παρτίζαν. Το μέτρο αυτό επιτρέπει στην γηπεδούχο ομάδα να ανοίξει συγκεκριμένες σειρές θέσεων σε κομμάτια της κερκίδας, ενώ αναμένεται η απόφαση για τις παραβάσεις για τις οποίες κατηγορείται η Παρτιζάν.

Μάλιστα ο Ερυθρός Αστέρας υπέβαλε ένσταση για όσα έγιναν στον 3ο τελικό, καταγγέλλοντας συγκεκριμένες συμπεριφορές, ενώ υποστήριξε ότι στο γήπεδο υπήρχαν 1.500 οπαδοί περισσότεροι από το όριο χωρητικότητας του γηπέδου.

TAGS ABA LEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ