ABA LEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: "Υποβάλαμε ένσταση για τον 3ο τελικό, 1.500 υπεράριθμοι οπαδοί της Παρτίζαν στο γήπεδο"

Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, Κάλινιτς, Κούζμιτς και Γουάιτ
Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, Κάλινιτς, Κούζμιτς και Γουάιτ ABA LEAGUE - CRVENA ZVEZDA MTS/DJORDJIE KOSTIC

Με επιθετική ανακοίνωση ο Ερυθρός Αστέρας γνωστοποίησε ότι υπέβαλε ένσταση για όσα έγιναν στον 3ο τελικό της Αδριατικής Λίγκας στην έδρας της Παρτίζαν, καταγγέλλοντας συγκεκριμένες συμπεριφορές, ενώ υποστήριξε ότι στο γήπεδο υπήρχαν 1.500 οπαδοί περισσότεροι από το όριο χωρητικότητας του γηπέδου.

Ο 3ος τελικός ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα (νίκη της πρώτης με 70-67) στιγματίστηκε από την προσωρινή διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δηλώνει ντροπιασμένος για όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες από τους οπαδούς των δύο ομάδων. Όπως φαίνεται ωστόσο η κόντρα συνεχίζεται, με τον Ερυθρό Αστέρα να καταθέτει ένσταση για τις συνθήκες αγώνα του 3ου τελικού, γεγονός που γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης.

"Ο Ερυθρός Αστέρας κατέθεσε ένσταση για τον 3ο τελικό αμέσως μετά την λήξη του. Θα δούμε τι θα γίνει" αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ νωρίτερα είχε επιτεθεί κατά της Παρτίζαν, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και των οπαδών των αντιπάλων της.

"Μετά από αυτό το χάος του τρίτου τελικού η ομάδα δεν γίνεται να μείνει σιωπηλή" ανέφερε χαρακτηριστικά στον πρόλογο της ανακοίνωσής της η ομάδα του Βελιγραδίου, για να προσθέσει: "Αυτό το κάνουμε επιεδή έχουμε φιλοδοξίες και ας έχουμε επενδύσει λιγότερα χρήματα από τους αντιπάλους μας, για χάρη των εκατομμυρίων οπαδών μας και των απλών μπασκετικών φιλάθλων, που υποχρεώθηκαν να δουν ένα παιχνίδι γεμάτο άβολες στιγμές, με πτώση φωτοβολίδων, χάος, χτυπήματα και προσβολές σε παίκτες και προπονητές, ρίψεις αντικειμένων οπως αναπτήρες, κινητά μπουκάλια και ξυλοδαρμό διαιτητών μετά το τέλος του ματς.

Όλες αυτές οι συνθήκες υπήρχαν σε ένα γήπεδο που είχε 1.500 υπεράριθμους οπαδούς, σε ένα παρκέ που γλιστρούσε, σε συνθήκες που ήταν αδύνατο να διεξαχθεί κανονικό παιχνίδι. Και όλα αυτά με ακατάλληλα σχόλια στην τηλεοπτική μετάδοση, που μας έκαναν να απορούμε μήπως βλέπουμε άλλο παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας απαιτεί να μας πουν δημόσια αφού επιβιώσαμε από τον τρίτο τελικό αν πρέπει να "χαρίσουμε" τον τίτλο για να σωθεί η σεζόν του πιο πολυνίκη προπονητή και αν αυτό είναι το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουμε, το οποίο κανείς κανονικός άνθρωπος δεν μπορεί να αντέξει.

Υπήρξε ένα χάος 3-4 ωρών, που ξεκίνησε πριν την έναρξη του αγώνα. Ελπίζουμε στον τέταρτο τελικό, όποιες και αν είναι οι συνθήκες που θα διεξαχθεί το παιχνίδι, να βγούμε ζωντανοί από το παρκέ. Επειδή κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από τον αθλητισμό. Αυτό όμως προφανώς δεν ισχύει για την Παρτίζαν, οπότε για ό,τι γίνει από εδώ και πέρα καθιστούμε υπεύθυνη την ίδια, όπως και τους ανθρώπους της λίγκας.

TAGS ABA LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ