ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Η Παρτίζαν έχει καταθέσει πρόταση στον Ομπράντοβιτς για συμβόλαιο μέχρι το 2026 σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα

Η Παρτίζαν έχει καταθέσει πρόταση στον Ομπράντοβιτς για συμβόλαιο μέχρι το 2026 σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα
EUROKINISSI

Πρόταση για συμβόλαιο μέχρι το 2026 φέρεται να έχει καταθέσει η Παρτίζαν στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς σύμφωνα με τη Mozzart Sport.

Η Παρτίζαν φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για παραμονή του στο Βελιγράδι μέχρι το 2026 σύμφωνα με δημοσίευμα της Mozzart Sport.

Ο "Ζοτς" αποτελεί έναν εκ των πιο πετυχημένων, αν όχι τον πιο πετυχημένο προπονητή του ευρωπαϊκού μπάσκετ και η επιθυμία της Παρτίζαν να τον διατηρήσει στον σύλλογο είναι δεδομένη.

Η επιθυμία των Σέρβων φαίνεται πως μετουσιώθηκε και σε πράξη, καθώς όπως αναφέρει η Mozzart Sport η Παρτίζαν έχει καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο στον Ομπράντοβιτς μέχρι το 2026.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τους ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου, τους οποίους έχει υπηρετήσει τόσο ως παίκτης (1984-91), όσο και ως προπονητής (1991-93, 2021 μέχρι σήμερα).

Θυμίζουμε ότι προ ημερών ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς είχε αποκαλύψει πως το συμβόλαιο βρίσκεται σε τελικό στάδιο, ενώ χθες (31/3) ο General Manager της ομάδας, Ζόραν Σάβιτς τόνισε πως είναι θέμα χρόνου να υπάρξει συμφωνία.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ