ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Πρόεδρος Παρτίζαν: "Αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την συνεργασία με τον Ομπράντοβιτς, το συμβόλαιο βρίσκεται στο τελικό στάδιο"

Πρόεδρος Παρτίζαν: "Αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την συνεργασία με τον Ομπράντοβιτς, το συμβόλαιο βρίσκεται στο τελικό στάδιο"
ABA LEAGUE J.T.D. / PARTIZAN MOZZART BET / DRAGANA STJEPANOVIC

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς μίλησε στην σερβική ιστοσελίδα Kurir για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας της ομάδας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αποκαλύπτοντας πως το συμβόλαιο βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Μία σημαντική εξέλιξη για τη συνεργασία Παρτίζαν - Ομπράντοβιτς, αποκάλυψε ο διοικητικός ηγέτης των ασπρόμαυρων του Βελιγραδίου, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος μιλώντας στην Kurir ανέφερε πως το συμβόλαιο των δύο πλευρών βρίσκεται σε τελικό στάδιο.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως είναι αποφασισμένοι στην ομάδα να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον πολύπειρο προπονητή, αναφέροντας στη συνέχεια πως το συμβόλαιο θα υπογραφεί μόλις οι δύο πλευρές συμφωνήσουν σε μερικές ακόμη λεπτομέρειες.

Θυμίζουμε πως η Παρτίζαν πανηγύρισε χθες (19/3) μία πολύ σημαντική νίκη για την EuroLeague απέναντι στη Μπασκόνια. Στο εν λόγω παιχνιδι ο κόσμος αποθέωσε τον Ομπράντοβιτς ζητώντας νέο συμβόλαιο, με τον ίδιο να παίρνει το πινακάκι του και να κάνει την κίνηση της υπογραφής.

Οι δηλώσεις του Μιχαΐλοβιτς: "Η Παρτιζάν είναι περήφανη για τη χθεσινοβραδινή νίκη που μας δίνει κίνητρο να είμαστε ακόμα καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Για αυτό, πρώτα απ' όλα, χρειαζόμαστε μια εξαιρετική ομάδα. Ως εκ τούτου, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τη συνεργασία με τον προπονητή μας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Το συμβόλαιο βρίσκεται στο τελικό στάδιο και θα υπογραφεί μόλις τα δύο μέρη συμφωνήσουν σε μερικές ακόμη λεπτομέρειες"

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ