ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Σάβιτς: "Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα στην ανανέωση του Ομπράντοβιτς"

Σάβιτς: "Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα στην ανανέωση του Ομπράντοβιτς"
Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς INTIME SPORTS

Ο GM της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς, αναφέρθηκε (και) αυτός στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τονίζοντας ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξει συμφωνία.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει να μείνει στην Παρτίζαν και το έχει δείξει. Η σερβική ομάδα θέλει να τον κρατήσει και επίσης το έχει δείξει μέσα και από τις δηλώσεις του προέδρου της ότι οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο. Τώρα ήρθε και η σειρά του Ζόραν Σάβιτς να αναφερθεί στο ζήτημα.

Ο παλαίμαχος σέντερ (και άλλοτε παίκτης του Ομπράντοβιτς) και νυν τζένεραλ μάνατζερ της Παρτίζαν αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην σερβική ιστοσελίδα "telegraf.rs" στο θέμα του "Ζοτς" και απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε, ότι "οι συζητήσεις συνεχίζονται. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα".

Ο Σάβιτς αναφέρθηκε μάλιστα και στην πορεία της Παρτίζαν στην EuroLeague, αναφέροντας ότι θεωρεί σίγουρο πως η σερβική ομάδα θα καταφέρει να κλειδώσει μία θέση στην πρώτη δεκάδα ενόψει των play-in της διοργάνωσης: "Το πιστεύω, σίγουρα. Έχουμε δύο αγώνες ακόμα και πιστεύω ότι αν τα αποτελέσματα είναι φυσιολογικά θα τα καταφέρουμε.

Όλα εξαρτώνται από εμάς. Ίσως εξαρτάται και από άλλα αποτελέσματα, αλλά θεωρώ ότι θα περάσουμε".

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ